Isabela Onoriu a obținut un ordin de restricție pentru Daniel Onoriu. “Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea.”

Isabela Onoriu a obținut un ordin de restricție pentru Daniel Onoriu. “Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea.”
Isabela Onoriu a primit un ordin de restricție pe numele lui Daniel Onoriu

Isabela Onoriu a recunoscut faptul că trăiește într-o frică constantă, din cauza amenințărilor zilnice pe care le primește de la fostul ei soț, Daniel Onoriu.

Isabela și Daniel Onoriu au luat-o pe drumuri separate, după o căsnicie de 6 ani. Din păcate, situația dintre cei doi foști soți a luat-o pe căi greșite, tânăra susținând că a ajuns să se teamă pentru propria viață, din cauza amenințărilor zilnice primite de la fostul ei partener de viață. Isabela a făcut și primele mărturisiri despre situația dintre ea și fostul pilot, spunând că totul a început de la o postare jignitoare la adresa ei, pe care Daniel Onoriu a publicat-o pe pagina personală de Instagram, urmând apoi numeroase amenințări grave.

Citeste si: „Simt și acum la 44 de ani, suferința copilăriei mele!” Daniel Onoriu, decizie radicală în privința tatălui său

Isabela Onoriu a primit un ordin de restricție pe numele lui Daniel Onoriu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Soția mea actuală nu mă iubește”. Daniel Onoriu a anunțat din nou că divorțează

Isabela nu a stat pe gânduri și a acționat imediat, mergând la Secția 2 de Poliție pentru a face rost de un ordin de restricție pe numele sportivului, reușind astfel să ajungă în posesia lui. Mai mult decât atât, tânăra a mai spus că săptămâna viitoare cazul va ajunge și în instanță, judecătorii urmând să stabilească dacă ordinul de restricție se va prelungi sau nu. Totodată, aceasta a specificat faptul că Daniel va primi o brățară de monitorizare, pentru a se verifica dacă se apropie la mai puțin de 300m de ea.
„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.
Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(...) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea. Deci chiar nu mai pot.(...) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine.”, a declarat Isabela Onoriu, pentru un post TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Adio, Isabela, te-am iubit din prima clipă”. Daniel Onoriu divorțează după șase ani

Isabela Onoriu a primit un ordin de restricție pe numele lui Daniel Onoriu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

Isabela Onoriu își dorea o separare într-un mod cât mai civilizat, fără scandal și fără ca această despărțire să ajungă în presă, însă acest lucru nu a fost posibil, motiv pentru care femeia a ajuns în punctul disperării, din cauza evenimentelor petrecute în prezent.
„Am vrut să terminăm într-un mod civilizat, nu i-am dat curs la absolut nimic. M-am întâlnit cu el în acel hipermarket, eu chiar puteam să-l salut. Era cu actuala iubită. Nu sunt genul de persoană care să fie târâtă în mocirlă sau care să târăsc în mocirlă, da nu mai pot suporta așa ceva.”, a mai declarat Isabela.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Reacția lui Daniel Onoriu, în urma ordinului de restricție

După ce a aflat că fosta parteneră de viață a reușit să obțină un ordin de restricție provizoriu pe numele său, fostul pilot de curse a oferit primele declarații, mărturisind că nu a amenințat-o niciodată pe încă soția sa, ci doar i-a adresat câteva înjurături și jigniri. Totodată, el susține că nici prin cap nu i-ar putea trece să o agreseze fizic, sau să recurgă la alte gesturi violente, căci nu este genul de persoană care ar face astfel de lucruri.


„Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât.(...) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama mea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”, a declarat Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Citeste si: Avantajele și dezavantajele divorțului la notariat. „Divorțul la notar durează o lună, o lună și jumătate și dacă e vorba de un divorț să zicem fără minor.”

Isabela Onoriu a primit un ordin de restricție pe numele lui Daniel Onoriu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Soția mea actuală nu mă iubește”. Daniel Onoriu a anunțat din nou că divorțează

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies