Iti cauti fericirea si pacea interioara? 5 tehnici de meditatie care te vor ajuta, dezvaluite de un maestru

Iti cauti fericirea si pacea interioara? 5 tehnici de meditatie care te vor ajuta, dezvaluite de un maestru
Iti cauti fericirea si pacea interioara? 5 tehnici de meditatie care te vor ajuta, dezvaluite de un maestru

Pentru a avea succes şi a fi fericit, trebuie să reuşeşti să-ţi găseşti pacea interioară. Dar atunci când vieţile noastre sunt un haos total, poate fi dificil să stabilim exact cum se poate face acest lucru. Una dintre cele mai bune şi mai consecvente căi este prin meditaţie.

Meditaţia este o practică excelentă care ne ajută să ne relaxăm şi să găsim pacea interioară. Problema este că poate fi greu să-ţi dai seama cum să practici meditaţia în mod corespunzător dacă nu ai acces la un expert. Aşa că, mai jos, vom învăţa tehnicile de meditaţie de la Maestrul Zen Budist, Thich Nhat Hanh, potrivit Uplift.

1) Respiraţia conştientă

Potrivit lui Thich Nhat Hanh, aceasta este tehnica de meditaţie cea mai simplă şi de bază, dar şi cea mai utilă.

De ce? Pentru că mereu respirăm. Puteţi practica literalmente acest lucru oriunde, oricând, chiar dacă este timp de 15 secunde. Cel mai important aspect la acestei tehnici este să vă concentraţi doar asupra respiraţiei.

Thich Nhat Hanh ne explică cum să procedăm: „Vă rog, atunci când inspiraţi, nu faceţi un efort de respiraţie. Nu încercaţi să forţaţi nimic, nu încercaţi să interveniţi, doar permiteţi-i respiraţiei să aibă loc.

Ce aveţi de făcut este să fiţi conştienţi de faptul că are loc respiraţia. Nu vă luptaţi cu respiraţia, asta este ceea ce vă recomand. Realizaţi că respiraţia voastră este o minune. Când cineva este mort, indiferent de ceea ce facem, persoana respectivă nu va respira din nou. Aşa că noi respirăm, este un lucru minunat“, a spus călugărul budist.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies