Iubirea vieţii tale va apărea doar după ce faci o greşeală pe care o vei regreta

Iubirea vieţii tale va apărea doar după ce faci o greşeală pe care o vei regreta
Iubirea vieţii tale va apărea doar după ce faci o greşeală pe care o vei regreta

Poate că greşelile sunt cele care ne conturează viaţa. Poate că trebuie să avem inima frântă pentru a ne da seama că poate intra o lumină nouă în aceasta.

Poate că trebuie să avem inima frântă pentru a deveni întregi din nou. Iubirea dureroasă este cel mai rău tip de dragoste şi duce, de asemenea, la cea mai dureroasă despărţire. Este vorba despre relaţia pentru care ai dat totul, însă partenerul tău nu a făcut la fel.

De aceea ai ajuns să ai inima ruptă în milioane de bucăţele şi să te enervezi că nu ai văzut semnalele de alarmă de la început.

Pentru că au existat, dar ochii îţi erau ocupaţi cu altele. Cu toate acestea, facem greşeli cu toţii.

Câteodată alegem oamenii greşiţi pentru noi şi încercăm cu disperare să credem că sunt potriviţi pentru noi. Însă iubirea vieţii tale va apărea doar după ce faci greşeli.

De ce apare iubirea vieţii tale doar după ce greşeşti?

Prin cele mai dureroase experienţe putem învăţa cele mai valoroase lecţii.

Şi poate că nu există greşeli cu adevărat, în special dacă greşelile ne-au învăţat ceva esenţial despre noi- cine suntem, pe cine iubim, ce ne răneşte. Şi chiar dacă nu am vrut ca o iubire să se încheie, poate că a fost destinul.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Toată lumea işi doreşte să aibe alături o femeie din ACEASTĂ zodie! Calităţile care o fac excepţională

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies