Iubita faimosului de la Exatlon, Yamato Zaharia, ședință foto controversată! A pozat nud, ca și călugăriță

Iubita faimosului de la Exatlon, Yamato Zaharia, ședință foto controversată! A pozat nud, ca și călugăriță
Iubita faimosului de la Exatlon, Yamato Zaharia, ședință foto controversată! A pozat nud, ca și călugăriță

Yamato Zaharia, fostul concurent de la Exatlon, se poate lăuda cu una dintre cele mai sexy iubite din showbiz, focoasa Miruna fiind total dezinhibată când vine vorba de ședințe foto fierbinți.

Cea mai sexy iubită a unui concurent de la Exatlon, Miruna, tânăra cu care se iubește Faimosul Yamato Zaharia, a avut parte, zilele trecute, de momente cât se poate de fierbinți.

Citeste si: Decizie șoc pentru Ionuț Jagarul în plină pandemie de coronavirus! Unde a ales să stea în carantină! ”Nu îmi este frică, nu se moare din asta”

Citeste si: Imagini neașteptate! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon a apărut aproape gol pe internet! Îi poate concura cu succes și pe cei de la Puterea dragostei

Miruna, o domnișoară cât se poate de atrăgătoare, nu pare să fie deloc inhibată când vine vorba de ședințele foto, iubita Faimosului Yamato Zaharia dovedind și că are cu se să se... laude. Iar zilele trecute, Miruna a decis să arate tuturor cât este de norocos Yamato Zaharia. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, focoasa șatenă s-a lăsat fotografiată goală pușcă, într-o ipostază artistică, una care să incite doar imaginația celor care o admiră și să îl facă pe Yamato Zaharia unul dintre cei mai invidiați români.

Mai exact, Miruna, iubita lui Yamato Zaharia, a decis să pozeze în ipostaze cât se poate de fierbinți, iar una dintre ținutele alese a fost una controversată: cea de călugăriță. Astfel, purtând doar respectiva ținută, Miruna și-a lăsat la vedere sânii bine augmentați în cabinetele medicilor esteticieni, fără să oarte lenjerie intimă. Și, dacă asta nu ar fi fost de ajuns, Miruna, iubita lui Yamato Zaharia, a pozat nud și într-o serie de fotografii alb-negru, singureșe accesorii purtate fiind o pereche de cizme înalte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Evident, aprecierile de pe conturile ei de socializare au început să curgă, toată lumea admirând curajul de a poza goală al Mirunei și, normal, formele perfecte pe care le-a afișat cu atât de multă generozitate.

Faimosul Yamato Zaharia şi Miruna s-au despărţit înainte de plecarea lui la Exatlon

Înainte de a pleca la Exatlon, în Republica Dominicană, Faimosul Yamato Zaharia a luat o decizie dificilă. Mai exact, el a hotărât să se despartă de iubita lui, alături de care fusese timp de opt luni. Motivul, ne-a explicat pe atunci, era legat de perioada lungă pe care urmau să o petreacă despărţiţi, împreună luând decizia de a vedea, în momentul în care luptătorul se va întoarce din Republica Dominicană dacă se mai pune problema unei relaţii între ei.

”Eu şi Yamato am luat o pauză în relaţia noastră, încă de acum două luni şi o să vedem ce o să fie când vine de acolo. L-am felicitat şi i-am urat succes în competiţie şi atât. În momentul ăsta nu avem o relaţie”, ne-a spus, la acea vreme, Miruna.

Citeste si: Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Yamato Zaharia și Miruna s-au împăcat după Exatlon și au rămas împreună

Cu toate acestea, cu ceva timp în urmă, Yamato Zaharia și Miruna au decis să își mai dea o șansă, motiv pentru care formează, din nou, un cuplu. Iar asta, în ciuda scandalurilor care au avut loc în presă, apărute din cauza ocupației Mirunei din trecut. Iar reîntâlnirea lor pare să fi lăsat în urmă tot ceea ce s-a petrecut, negativ, între Yamato Zaharia și Miruna, amândoi părând că se bucură la maximum de relația pe care o au.

Cu toate acestea, pare-se, cei doi au decis ca relația lor să fie reluată și să se dezvolte încet, încercând să fie cât mai discreți și să nu se afișeze la evenimente împreună, preferând să se bucure de momente de liniște. ”Am reluat legătura cu Miruna. Nu sunt foarte multe de spus acum, suntem în faza de început, ne reconstruim relația. Oricum, ne place amândurora să fim discreți, așa că tot ce pot să spun este că, acum, totul este frumos între noi. Lasăm lucrurile să meargă și vom vedea ce se va întâmpla între noi, nu ne grăbim deloc”, ne-a spus despre relația cu senzuala Miruna Faimosul Yamato Zaharia, în exclusivitate.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies