Iulia Albu, acida la maximum! A facut-o praf pe Laura Cosoi: "Coafura ei aminteste de o secretara mai pe lux, secretara unui sef!" Cine a luat trofeele WOW si BAU

Iulia Albu, acida la maximum! A facut-o praf pe Laura Cosoi:
Iulia Albu, acida la maximum! A facut-o praf pe Laura Cosoi: "Coafura ei aminteste de o secretara mai pe lux, secretara unui sef!" Cine a luat trofeele WOW si BAU

Ca in fiecare joi, Iulia Albu "a taiat" vedetele cu replici acide.

 

Lili Sandu- are o aparitie decenta. Este interesant sa mixati o piesa din denim cu una din catifea. Nu-mi place ceasul si mi se pare ca aceste instantanee sunt: ups, mi-am facut o poza si am pus-o pe Instagram. Nota mea pentru Lili Sandu e 4.
 
 
Alina Eremia- Imi place combinatia de cizma de lac cu puloverul alb.
E o tinuta care i se potriveste foarte bine, motiv penru care va primi un 7.9
 
 
Laura Cosoi- Are o traista, imi plac si mie, dar nu le port asa. Cisme de acest tip pot purta doar femeile cu un job de 8 ore si merg prin zapada. Asa cizme nu poti purta la un eveniment. Nu aceasta traista in aceasta combinatie.
Daca vreti sa purtati o traista sa o faceti cu un all denim look sau o puteti face daca aveti o singura culoare in tinuta. Coafura aminteste de o secretara mai pe lux, poate secretara unui sef. Laura Cosoi primeste- infinit.
 
 
Antonia- Mi se pare un look actual. Ii vine foarte bine look-ul. Daca purtati dres pe sub jeans trebuie sa purtati ceva simplu in partea de sus.
Este un look foarte relaxat. Antonia primeste nota 8.
 
 
##VIDEO54349##
 
 
Corina- are un outfit super, mai putin caramizile pe care le are in picioare. Nu trebuie purtate pe partie. Nu-mi plac foarte mult incaltarile pentru ca sunt foarte inalte. Nu este in regula sa purtati incaltaminte nepotrivita pe partie.
Orice lucru care nu este dedicat intru-totul sporturilor de iarna este nepotrivit pe partie. Imi plac si manusile si primeste trofeul WOW.
 
 
Ilie Nastase- Tinuta nu este tocmai de iarna, dar nu este gresita. Imi place ca si-a asortat jacheta cu incaltamintea. Cred ca are o camasa din denim pe dedesubt. Ilie Nastase stie cum. El stie sa se imbrace si pentru asta merita intotdeauna o nota mare de la noi, 9 astazi.
 
 
Andreea Esca- cu siguranta a scris istorie. Mi se pare de prost gust ca Andreea sa iasa cu un pulover cu un brad de Craciun imprimat pe el. Tinuta ei in partea de jos arata ca tinuta unei functionare care lucreaza intre 8 si 10 ore pe zi. Nu este rau, dar Andreea Esca nu este o functionara.
Putea sa aiba o pereche de jeans si o pereche de pantofi sport. In acest caz Andreea Esca merita de la noi un BAU.
 
 
##VIDEO54350##

Lili Sandu- are o aparitie decenta. Este interesant sa mixati o piesa din denim cu una din catifea. Nu-mi place ceasul si mi se pare ca aceste instantanee sunt: ups, mi-am facut o poza si am pus-o pe Instagram.

Nota mea pentru Lili Sandu e 4.

Alina Eremia- Imi place combinatia de cizma de lac cu puloverul alb. E o tinuta care i se potriveste foarte bine, motiv penru care va primi un 7.9

VIDEO EXCLUSIV| Iulia Albu- WOW sau BAU-BAU: Rochii galbene la Golden Globes!!
 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies