Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei! "Imaginea de tort supradimensionat a premierului". EXCLUSIV!

Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei!
Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei! "Imaginea de tort supradimensionat a premierului". EXCLUSIV!

Iulia Albu comenteaza genial o tinuta a Vioricai Dancila. Uite ce a spus

Cand spui Viorica Dancila, in minte iti vin imediat compleurile formate din sacou si fusta pe care premierul le poarta cand este in exercitiul functiunii.

Tinutele cadreaza perfect cu functia inalta pe care politicianul o ocupa, fashion editor-ul Iulia Albu avand o parere buna despre alegerile vestimentare ale sefei Executivului.

Citeste si: Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vorbim insa despre aparitiile prim-ministrului din sfera profesionala, caci inegalabila jurata de la "Bravo, ai stil!" nu a fost incantata absolut deloc de rochia pe care Dancila a purtat-o la cea mai importanta petrecere din viata ei. Este vorba despre nunta fiului ei, eveniment ce a avut loc in urma cu doi ani.

Pentru nunta fiului ei, premierul a optat pentru o rochie roz

Premierul arata, cum e si firesc, cu totul altfel decat in viata de zi cu zi, politiciana optand pentru o rochie eleganta, roz...

Mai mult nu comentam, caci nu ne pricepem. O lasam pe Iulia Albu sa dea verdictul, in stilul ei caracteristic, inconfundabil.

Citeste si: Uite cat au costat cerceii purtati de Valentina Pelinel la nunta! Bijuteriile au perle Swarovski si sunt semnate Iulia Albu FOTO EXCLUSIV

" Pornind de la celebrul citat "toata lumea are sfarcuri", Viorica Dancila se prezinta intr-o tinuta extrem de putin discreta, dar are in acelasi timp initiativa si ideea geniala de a se ascunde dupa perdea, dupa perdeaua fustei vreau sa spun (rade).

Tulul pe care il poarta, nici nu mai conteaza de unde este rochia, intregeste perfect imaginea de tort supraetajat a premierului. Apreciez faptul ca are o parte transparenta cu maneca si care acopera decolteul, insa in acest context, acest lucru nu functioneaza atat din cauza coafurii cat si a intregii siluete care, desi armonioasa, nu permite purtarea unei asemenea rochii", a declarat Iulia Albu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

În sfârșit! Andreea Bălan, apreciată de Iulia Albu. Ce ținută a purtat artista

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies