Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”
Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Iulia Albu este, probabil, unul dintre cei mai acizi critici vestimentari, vedetele având de ce să tremure când este vorba de ținutele abordate. Iar acum, în colimatorul iuliei Albu a ajuns Andreea marin, Zâna fiind aspru criticată pentru cum s-a îmbrăcat.

Andreea Marin era, cu siguranță, una dintre cele mai atente vedete cu imaginea sa, ea fiind cunoscută în lumea mondenă de la noi prin aparițiile publice inspirate, atât ca atitudine, cât și ca ținute. Doar că, pare-se, ținutele nu sunt pe placul Iuliei Albu.

Citeste si: Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

Citeste si: Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă! "Cu asta am spus tot"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu, apariţie wow la un eveniment monden. Este bruneta şi poartă o rochie deosebită! Nici nu zici ca e ea

Mai exact, la un eveniment monden, Andreea Marin, susține Iulia Albu, a avut o ținută pentru care a primit ”Trofeul Bau” din partea criticului vestimentar, ”Zâna” fiind desfijințată pentru felul în care s-a îmbrăcat. ”Ținuta Andreei Marin, despre care am mai discutat, îmi furnizează un material important și anume, cum să NU porți argintiul sau, vreodată, o perucă nepotrivită.

Există anumite materiale și croiuri care pot altera vizual silueta purtătoarei, facându-i imensul deserviciu de a-i supradimensiona inutil formele. Reverele specifice vestimentației masculine nu pot fi integrate în orice design, iar cureaua nu trebuie poziționată niciodată la jumătatea distanței dintre bust și talie, ea putând marca, fie o siluetă “empire” (marcajul fiind sub sâni), fie o silueta clasică, cu “sprijin” pe talie. Of, Andreea! Fără a exagera, arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV.
Păcat. BAU!”
, a notat Iulia Albu pe blofgul ei, făcând-o praf pe ”Zana” Andreea marin, una dintre vedetele obișuite să fie apreciatwe pentru felul în care se îmbracă.

Andreea Marin, siluetă mai plină ca niciodată

 

De curând, la un eveniment monden, Andreea Marin a abordat o ținută clasică, preferând să poarte o pereche de pantaloni cu paiete și un taior asortat.

Alegerea ținutei ei, pe culori închise, a avut însă un scop cât se poate de serios: Andreea Marin a pus câteva kilograme bune, iar locul în care s-au depus trebuia... ascuns. Doar că, din păcate pentru Zâna Surprizelor, chiar dacă ținuta masca câte ceva, totul a ieșit la iveală în momentul în care a urcat pe scenă, iar ”Zâna Surprizelor” a arătat, fără să își dorească probabil, că a acumulat suficiente kilograme pentru a fi nevoită, cât se curând, pentru a-și păstra statutul de divă a televiziunii românești, să înceapă o nouă dietă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies