Iulia Albu, de nerecunoscut: „Cred că asta ești tu cu adevărat”

Iulia Albu, de nerecunoscut: „Cred că asta ești tu cu adevărat”
Iulia Albu, de nerecunoscut: „Cred că asta ești tu cu adevărat”

Cum arată vedeta fără machiajul extravagant.

Iulia Albu a renunțat la imaginea să care a stârnit multe controverse de-a lungul timpului și acum este mai frumoasă ca niciodată. Schimbarea acesteia de look, ne aduce în prim plan o Iulia Albu nemachiată, fără coafuri exagerate, simplă și foarte rafinată.

Aceasta a postat pe contul personal de Instagram o poză nemachiată, fotografie la care fanii au lăsat numai comentarii pozitive precum:

“Cred că asta ești tu cu adevărat.

Acum că ești cunoscută începi să arăți așa cum ești și să nu mai porți măști sau să faci lucruri care nu te caracterizau. Mă bucur. Asta înseamnă că ai liniște acum. Sper să te văd mereu așa.” De asemenea, au complimentat-o pe frumoasa româncă pentru felul în care arată, ba chiar i-au spus că arată mai bine fără machiaj și coafuri extravagante.

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Iulia Albu! În doar 10 luni a bifat un profit consistent!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Citeste si: Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei! "Imaginea de tort supradimensionat a premierului". EXCLUSIV!

Deși evită să discute despre viața ei privată și, implicit, să se afișeze, Iulia Albu este implicată într-o poveste de dragoste cu Mike care pare să continue la fel de frumos ca la început.

În cadrul unui interviu, Iulia Albu a discutat inclusiv despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

În urma căsniciei sale cu Mihai Albu, Iulia Albu a devenit mama Mikaelei, în vârstă de 9 ani, iar acum și-ar mai dori încă 2 copii.

“Dacă o să avem gemeni, o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt.

Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia și nu la distanță.”, declară Iulia Albu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Iulia Albu! În doar 10 luni a bifat un profit consistent!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies