Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan: „Va fi mereu un motiv...”

Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan
Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan nu au mai fost văzuți împreună de foarte multă vreme, iar zvonurile despărțirii nu au întârziat să apară!

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai apreciate și cunoscute cupluri, atât la noi în țară, cât și în afară. Cei doi sunt împreună de ani buni, însă sunt foarte discreți când vine vorba despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor, astfel că nu se afișează aproape niciodată unul la brațul celuilalt. Fosta prezentatoare de televiziune a făcut un mare pas în anul 2013, atunci când a decis să se mute definitiv în India, alături de partenerul ei de viață, celebrul actor de la Bollywood. 

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu? Cei doi nu au fost împreună nici de Revelion!

Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan
Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan[Sursa foto: Instagram]

Ce se întâmplă, de fapt, cu Iulia Vântur și Salman Khan 

În ultima perioadă de timp, atenția toată a căzut asupra celor doi, cu un motiv foarte întemeiat de altfel. Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai afișează împreună, iar acest lucru a ridicat un mare semn de întrebare atât în presă, cât și în rândul fanilor.

Românca noastră a petrecut, așadar, noaptea dintre ani alături de bunii ei prieteni, Salman Khan lipsind cu desăvârșire.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai mult decât atât, Iulia Vântur s-a aflat la sfârșitul lunii decembrie 2021 în mijlocul unei mari controverse. Vedeta a fost prezentă la ziua de naștere a celebrului actor indian, însă nu a stat deloc alături de el, astfel că presa din India a început să o ironizeze cu fel de fel de titluri cu subînțeles.

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?”  sau „  Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”  (blink-and-miss appearence, engl.), au fost doar câteva dintre titlurile apărute în publicațiile din India, a doua zi după petrecerea lui Salman Khan.

Citeste si: Iulia Vântur, din nou departe de iubitul ei. Cum și-a sărbatorit ziua de naștere în lipsa lui Salman Khan

Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan

În urmă cu scurt timp, fosta prezentatoare TV a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie care a atras atenția tuturor. Mesajul pe care l-a lăsat vedeta are mai multe nuanțe și poate fi ușor de interpretat. Cu toate acestea, Iulia Vântur nu a vrut spună cu subiect și predicat ce se întâmplă de fapt în relația ei cu celebrul actor din India.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Va fi întotdeauna un motiv pentru care întâlnești oameni.

Fie că este pentru a își schimba viața sau tu ești cel care o va schimba pe a lor”,  este mesajul transmis de Iulia Vântur pe rețeaua de socializare.

Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan
Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan[Sursa foto: Instagram]

Este de la sine înțeles că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație specială și foarte diferită în comparație cu alte cupluri din lumea mondenă, însă acest lucru pare a fi un mare atuu pentru ceea ce își doresc ei să facă în viitor.

Vedeta de la noi va fi gazda unei serii documantare despre viața și cariera lui Salman Khan, care se va difuza în mediul online. Așadar, misiunea Iuliei este de a documenta ultimii 33 de ani din viața iubitului ei, de când acesta a devenit un adevărat superstar în India.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?"Nu știu cât voi mai sta"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies