Iuliana Tudor, dezvăluie secretul unei siluete pe măsura carierei sale! Ce o menține în formă la cei 42 de ani și ce surprize "populare" pregătește!

Iuliana Tudor, dezvăluie secretul unei siluete pe măsura carierei sale! Ce o menține în formă la cei 42 de ani și ce surprize
Iuliana Tudor, dezvăluie secretul unei siluete pe măsura carierei sale! Ce o menține în formă la cei 42 de ani și ce surprize "populare" pregătește!

Iuliana Tudor a dezvăluit care sunt secretele unei siluete de invidiat, dar și ce planuri profesionale are pentru următoarea perioadă.

Imaginea-simbol a postului național de televiziune declară că nu s-ar da în lături de la o operație estetică, însă, un rid în plus sau în minus nu o schimbă cu nimic, după cum spune chiar ea. Mai mult decât atât, consideră ridurile ca fiind parte din ea și se simte bine cu ele.

"Chirurgia estetică este un lucru bun, nu am apelat încă, dar când va fi cazul probabil voi apela, după ce mă voi sfătui cu cei dragi.

Nu m-a interesat foarte tare cum arăt. Mă simt bine cu ridurile de expresie. Nu cred că o linie în plus sau în minus face diferența.", spune Iuliana pentru Viva.

Prezentatoarea festivalului Cerbul de Aur, mamă a unui băiețel, reușeste să se mențină într-o formă de invidiat. Iuliana spune că totul ține de o dietă strictă, de la care nu se abate niciodată, dar și de genele bune, moștenite din familie.

Citeste si: Irina de la Bravo ai Stil, emoționată până la lacrimi în aeroport: "Nu am crezut că mi se poate întâmpla acest lucru!"

Citeste si: Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu! Medicii vor să-l vindece cu ajutorul propriilor melodii! Legătura cu cazul Cotabiță!

"Este o disciplină care are legătură cu somnul. La 22:30 sunt întotdeauna în pat și dorm 8 ore, poate chiar 9. Nu beau cafea, alcool, foarte rar, un pahar dacă este o ocazie specială. Mănânc multe legume, fructe mai puțin.", mai spune prezentatoarea. 

Și-a format acest stil de viață în urmă cu 5 ani, însă se mai răsfață din când în când. "Dacă am poftă să mănânc sarmale, mănânc. Dar am grijă apoi o săptămână, iau o pauză.", spune Iuliana. 

Iuliana, detalii din culisele festivalului Cerbul de Aur de la Brașov 

Iuliana Tudor va fi anul acesta prezentatoarea festivalului Cerbul de Aur ce se va desfășura la Brașov în perioada 22-25 august.

Ea a dezvăluit care sunt surprizele de anul acesta și cine va urca pe scenă.

"Anul acesta vor fi foarte multe nume de top: Loredana care va aborda teme din folclor, Alexandra Ungureanu, Lidia Buble, care vor reinterpreta piese lăutărești, dar și Ionuț Ungureanu cu trupa Provincialii cu melodii adptate pe ritmuri de pop-rock", a precizat Iuliana Tudor. 

Printre invitații de anul acesta de la Cerbul de Aur, se numără: Irina Loghin, Benone Sinulescu, Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Dinu Iancu Sălăjanu, Nea Dudu, Taraful de la Mârşa+ Nea Vasile, Floarea

Calotă, Iulia Mihai plus Taraful de la Clejani, Raluca Radu, Mihai Teacă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ion Ghiţulescu, iar aceștia vor concerta în ziua de duminică, 25 august în Piața Sfatului. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies