Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor: „Mi-e dor și încă doare.”

Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor: „Mi-e dor și încă doare.”
Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor: „Mi-e dor și încă doare.”

Vedeta a postat o fotografie alături de mama sa pe rețelele de socializare.

Anul acesta, în data de 13 noiembrie se împlinește un an de când mama Iulianei Tudor a părăsit această lume. Femeia și-a petrecut o bună perioadă din viață în scaun cu rotile și a reprezentat un exemplu demn de urmat pentru fiica sa, care a fost de-a dreptul devastată de vestea că mama ei s-a stins din viață.

Iuliana Tudor, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, a vorbit în repetate rânduri despre femeia care i-a dat viață, susținând că aceasta s-a sacrificat pentru familie și că a iubit-o

necondiționat, oferindu-i lecții prețioase despre viață.

Chiar dacă a trecut ceva timp, dorul de mama sa încă nu a părăsit sufletul vedetei, care încă suferă după plecarea femeii care i-a dat viață din această lume.

Citește și: Iuliana Tudor a dezvăluit că nu crede în terapeuți! Vedeta preferă, în schimb, interacțiunea cu un duhovnic! „Cred că poți găsi răspunsuri chiar fără să faci o spovedanie în sensul propriu.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor
Iuliana Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reacționat soțul Iulianei Tudor atunci când vedeta i-a spus că vrea să se ducă la slujbele Sfântului Maslu: „Așa am simțit, așa am făcut. Am mers singură!”

Iuliana Tudor, cuprinsă de dorul mamei sale

Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor
Iuliana Tudor și mama sa [Sursa foto: Instagram]

Durerea vedetei este cu atât mai intensă, cu cât azi mama sa ar fi împlinit vârsta de 70 de ani.

Cu ocazia acestui eveniment, Iuliana Tudor a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de mama sa, însoțită de un mesaj dureros prin intermediul căruia își exprimă dorul și durerea pricinuită de pierderea sa. Prezentatoarea TV a susținut recent un spectacol pe litoral pe care l-a închinat în cinstea femeii care i-a dat viață. Deși mama sa nu mai este prezentă fizic lângă ea, Iuliana Tudor este de părere că iubirea pe care aceasta i-o poartă transcende lumile.

„Astăzi, mama mea ar fi împlinit 70 de ani! Mi-e dor și încă doare, dar știu că este bine, în Lumină și merg înainte cu ea de mână, pentru că iubirea de mamă transcende lumile! Am simțit cumva că toată emoția, bucuria și sărbătoarea de la Mamaia au fost un cadou așa cum i-ar fi plăcut! 🖤 ”, a scris Iuliana Tudor pe rețelele de socializare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin? „Nu am uitat de unde am plecat! Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies