Jador a dezvăluit pe cine a plăcut la Survivor România 2021: "Nu am fost lipsit de respect"

jador declaratii despre survivor romania
Jador a recunoscut pe cine a plăcut la Survivor România 2021

Jador a plecat din Republica Dominicană și acum vorbește despre fetele din competiția Survivor România. Pe cine a pus ochii artistul?

Jador a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale, însă nu regretă acest lucru, dat fiind faptul că Faimosul a rezistat mai mult decât credea în competiție.

Jador a dezvăluit pe cine a plăcut la Survivor România 2021

Jador a recunoscut că a plăcut-o pe Roxana Ghiță la Survivor România 2021, iar Războinica i-a împărtășit sentimentele până să intervină colegii din Republica Dominicană.

"Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!", a declarat Jador.

Citeste si: Părinții lui Jador, primele reacții după ce Faimosul s-a întors de la Survivor România: "Am crezut că nu te descurci"

jador despre concurentele de la survivor romania
Jador a părăsit competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale[Sursa foto: Instagram Jador]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Faimosul a recunoscut că și Georgiana a avut sentimente pentru el, dar și pentru Culiță Sterp, despre care spunea că îi place aspectul fizic.

"Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun.

Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos.

Citeste si: De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România?!

De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist.
Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri.

M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai", a povestit Jador.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

roxana ghita
Jador spune că Roxana Ghiță l-a plăcut până să intervină alți concurenți[Sursa foto: Instagram Roxana Ghita]

După ce a părăsit competiția Survivor România, Jador a făcut și primele declarații la revenirea în țară.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.  Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici.

A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a mărturisit Jador.

Ce a spus Jador despre Roxana Nemeş?

"E frumoasă tare! M-am trezit într-o dimineață și am privit-o în ochi. Dormea pe scândură și am deschis ochii și a deschis și ea ochii și a început să zâmbească. Și ochii ăia… Bă, ce frumoasă e! E foarte frumoasă Nemes", a declarat artistul.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prima declarație a lui Starlin după eliminarea de la Survivor România! Ce spun colegii Războinici?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies