Jador de la Survivor România, trădat de un prieten din copilărie: "Știu care mi-a băgat cuțitul în..."

jador declaratii prieteni
Jador de la Survivor România recunoaște că a fost trădat de unul dintre prietenii din copilărie

După ce s-a întors de la Survivor România, Jador a mărturisit că a fost trădat de un prieten din copilărie. Ce a pățit artistul?

Jador de la Survivor România 2021 este cel mai apreciat artist la momentul actual și nu este de mirare că are fani în întreaga țară. După ce a părăsit competiția din Republica Dominicană, fostul Faimos s-a întors la familia lui, dar și la prietenii pe care i-a lăsat în urmă atunci când a acceptat să participe la show-ul de la Kanal D.

Jador de la Survivor România, trădat de un prieten din copilărie

Când a ajuns acasă, Jador de la Survivor România a dori să-și revadă prietenii din copilărie, cei cu care împărțea și bune și rele pe vremea când încă locuia cu părinții lui. 

Deși a venit cu intenții bune, Jador nu a fost primit la fel de bine de către cei în care avea încredere, căci unul dintre ei l-a trădat.

„M-am întâlnit cu prietenii mei cei mai buni din copilărie.

Îmi era foarte dor de ei, îmi era foarte dor să petrecem și să povestim momente frumoase, activități pe care le-am întreprins împreună în copilărie.

Citeste si: Ce a vorbit Jador cu Vera după ce s-au întors de la Survivor România?! ”Îmi spunea că sunt varză"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

jador despre prietenii din copilarie
Jador spune că nu mai există prietenie adevărată[Sursa foto: Instagram Jador]

Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată”, a declarat Jador.

Citeste si: Ce meserie are Bogdan Urucu de la Survivor România?! Tânărul este un polițist apreciat

Jador de la Survivor România nu a avut o copilărie tocmai ușoară, însă acest lucru l-a făcut un om mai puternic și mai bun.

jador prieten din copilarie
Jador spune că a fost trădat de un prieten din copilărie[Sursa foto: Instagram Jador]

„Mama, cand era tanara, vorbea foarte urat cu mine. Si tata la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu.

S-a imbolnavit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu ca daca mama se vindeca se va pocai. Si nu s-a pocait. La trei luni s-a imbolnavit si el. În perioada aia nu mancam cate doua trei zile. Nu puteam sa ii cer lui tata bani, stiam ca el era dispus sa vanda tot pentru a o salva pe mama...”, a mărturisit Jador.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce face Georgiana Elisei de Paște? Tânăra nu este lângă Jador

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies