Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana! Era o dată în care trebuia să facem.”

Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana! Era o dată în care trebuia să facem.”
Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana! Era o dată în care trebuia să facem.”

Manelistul a dezvăluit că a încercat să facă copii cu Oana Ciocan.

Jador, pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele de la noi din țară, care de-a lungul timpului a câștigat rapid interesul presei, atât datorită carierei sale artistice, cât și relațiilor sale controversate. Una dintre acestea este relația pe care a avut-o cu Oana Ciocan.

Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri în spațiul public din România.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au început o poveste de dragoste plină de pasiune, dar și de provocări. De-a lungul timpului, relația lor a avut parte de multiple despărțiri și împăcări, fiecare moment fiind intens urmărit și comentat de fani și de presa mondenă.

Mai mult decât atât, de-a lungul relației lor, Jador și Oana au dat dovadă de transparență, împărtășindu-și gândurile și sentimentele în diverse interviuri și apariții televizate.

Manelistul a vorbit în repetate rânduri despre cât de mult o apreciază pe Oana și despre sentimentele profunde pe care le are pentru ea, susținând că Oana este femeia alături de care vrea să își întemeieze o familie.

Din păcate, însă, se pare că povestea lor de iubire a luat sfârșit, iar Oana și Jador au mers pe drumuri separate, între ei nemaifiind loc de împăcare.

Acum, în cadrul unui interviu pentru WOWnews, Jador a făcut declarații neașteptate despre fosta lui iubită.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Camelia Dumitrache, sora lui Jador, dezvăluiri despre fratele său: „Jador se descurcă foarte bine, știe să spele, știe să gătească.”

Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan
Jador[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”

Jador și-a dorit un copil cu Oana Ciocan

Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan
Jador[Sursa foto: Instagram]

Artistul și fosta lui iubită ar fi încercat să devină părinți, aplicând chiar și metoda calendarului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem. Avea un calendar și spunea că asta era data în care trebuia să facem. Ea se uita în calendar și eu spuneam care e data când trebuie să facem .”, a declarat Jador.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Adina Buzatu nu se consideră un influencer! De ce nu vrea vedeta să intre în această industrie! „Eu nu aș face reclamă decât pentru ceva ce îmi place foarte mult.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies