Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!
Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul în urmă cu puţin timp!

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au observat absența Ellei, una dintre cele mai iubite concurente din casă. Tânăra a dezvăluit, de curând, ce se întâmplă cu ea, după ce au apărut mai multe speculații delicate în mediul online.

Susţinătorii brunetei cred că aceasta a plecat în România pentru a fi cu Jador, însă ea a decis să spună lucrurilor pe nume și să explice de ce a lipsit în ultima săptămână.

„Dragilor, o sa fie bine. Am niste probleme și de sănătate... vreau să le rezolv 😘/ Mesajele voastre, îmi dau mereu putere să merg cât mai departe ❤️”, le-a transmis Ella, iar prietenii săi virtuali au reacționat imediat:

„Dumnezeu să fie cu tine, Doamne ajută 🙏/ Ella Tina, însănătoșire grabnică, te rugăm să ne răspunzi/ Multa sanatate si te asteptam in emisiune si poate ii dai o sansa lui Catalin sa va cunoasteti si partile bune 😘”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei! "Asta e cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o în ultima vreme!"

Ei bine, în ciuda explicaţiilor plauzibile date de frumoasa brunetă, speculaţiile conform cărora Jador ar avea o legătură cu plecarea protagonistei noastre continuă.

Mai mult decât atât, gurile rele spun că artistul i-a INTERZIS Ellei să se întoarcă la emisiune. Aceiaşi bârfitori susţin că solistul nu suportă să o vadă pe protagonista noastră în preajma altor bărbaţi şi că i-ar fi cerut să rămână în ţară şi să iasă în oraş rar şi doar cu fete.

Citeste si: Cum arată fratele lui Jador de la Puterea dragostei! Ce crede acesta despre Mariana: „Nu am cuvinte să explic...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În urmă cu puţin timp, l-am sunat pe Jador să-l întrebăm dacă este adevărat că nu o mai lasă pe Ella să se întoarcă la Istanbul. Sincer, cum îl ştim, cântăreţul a spus tot adevărul!

" Prieteni dragi, v-am spus că Ella este prietena mea. Avem o relaţie specială, e adevărat, dar nu suntem împreună şi nu am dreptul să-i interzic ceva. Şi chiar dacă am fi format un cuplu, tot nu aş fi avut eu dreptul să-i dictez să facă sau nu ceva.

Ea este o femeie matură, ştie ce este mai bine pentru ea şi acţionează doar cum îi spune conştiinţa. Cum să-i interzic să se întoarcă la Puterea Dragostei? Asta e cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o în ultima vreme şi, credeţi-mă, am auzit multe...Iar dacă vorbim despre gelozie, da, recunosc, sunt un bărbat gelos, dar Ella nu este iubita mea aşa că nu am de ce să fiu gelos sau, mai bine zis, să-mi exteriorizez gelozia (râde)", a declarat solistul în urmă cu câteva minute.

Citeste si: Jador, surprins in timp ce se saruta cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei'', in club! Despre cine este vorba


Jador, declaraţie emoţionantă despre Ella, după ce a părăsit casa Puterea Dragostei!

" Le urez succes tuturor celor care au rămas în casă, în special Ellei, o fată frumoasă şi deosebită pe care o respect enorm, în ciuda certurilor care au avut loc între noi. Ea, mai mult ca oricine, merită să fie respectată, iubită şi protejată. N-am vrut niciodată să o amăgesc şi aş vrea să ştie că nu îmi este indiferentă. În altă ordine de idei, în perioada următoare vreau să las viaţa personală pe locul doi...sau trei şi să mă ocup de cariera mea. Am foarte multe proiecte, am concerte, vreau să le fac fanilor mei câteva surprize înainte de Sărbătorile Pascale şi trebuie să muncesc foarte mult. Niciodată nu o să-mi dezamăgesc fanii şi, pentru ei, vreau să fiu din ce în ce mai bun", a declarat Jador.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies