Jador, mesaj surprinzător pentru Theo Rose de Valentine’s Day! Cuplul cântăreților a "rupt" topurile

jador si theo rose
Jador, mesaj surprinzător pentru Theo Rose de Valentine’s Day! Cuplul cântăreților a "rupt" topurile

Jador și Theo Rose au făcut o surpriză de proporții fanilor cu o melodie de dragoste care a rupt topurile muzicale.

Deși este plecat în Republica Dominicană pentru a lua parte la provocarea Survivor România, Jador este în continuare activ în plan muzical, fiind permanent în topuri.

Surpriza a fost cu atât mai mare când fanii artistului au aflat că piesa este de fapt o colaborare cu Theo Rose. Aceștia au lansat o melodie de dragoste chiar de Valentine’s Day.

Piesa se numește „Dragostea” și impresionează prin declarații de amor, în versuri.

Jador este plecat în Republica Dominicană și totuși reușește să ajungă pe podiumul trendingului românesc cu fiecare melodie.

”Pe buze inca am aroma ta

Cum sa uit dragostea noastra

Dragostea mea

Singura plang acum cu poza ta

Cum

sa uit dragostea noastra

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dragostea mea

 (...)

Dоrul dе tіnе nu mа lаѕа

Іubіtа mеа сеа mаі frumоаѕа

Саtе аmіntіrі асum nе-араѕа

Оаrе dе се-аm рrіmіt аѕа реdеарѕа

Dаса се ѕіmt асum е реdеарѕа mеа

Vrеаu асum ѕа uіt іubіrеа tа  ”, sunt câteva dintre versurile piesei cântate de Faimosul Jador și Theo Rose.

jador si theo rose
Jador, Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Cui îi sunt dedicate toate piesele lui Jador?

Jador a declarat în fața întregii țări că își dorește o familie cu Georgiana, femeia pe care o iubește de ani de zile departe de ochii publicului.

În ultima ediție a show-ului Survivor România, Faimoșii au primit mesaje de la persoanele iubite, ca urmare a victoriei obținute în jocul de comunicare.

Jador a avut o reacție cel puțin neașteptată atunci când a citit, printre lacrimi, mesajul de la fosta sa iubită, Georgiana.

Citeste si: E oficial? Jador s-a logodit cu Georgiana? Acesta este inelul primit de femeia pe care o iubește artistul?

Cei doi au avut o relație departe de ochii publicului și, deși s-a speculat în repetate rânduri că cei doi formează un cuplu de ani de zile, aceștia nu și-au recunoscut public legătura amoroasă.

jador si georgiana

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei.   Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla', a spus Jador, în lacrimi.

Citeste si: Ce mesaj a postat Carmen de la Sălciua, după declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp? „Văd roșu!”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies