Ce mesaj a postat Carmen de la Sălciua, după declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp? „Văd roșu!”

carmen de la salciua reactie dupa mesajul de dragoste al danielei
Ce mesaj a postat Carmen de la Sălciua, după declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp? „Văd roșu!”

Culiță Sterp a fost extrem de emoționat atunci când a citit mesajul de dragoste trimis de iubita sa însărcinată și a izbucnit în lacrimi.

Carmen de la Sălciua, fosta soție a cântărețului Culiță Sterp, a postat o fotografie însoțită de un mesaj cu subînțeles la scurt timp după ce concurenții de la Survivor au primit mesajele din partea persoanelor dragi de acasă. Mesajul Danielei Iliescu pentru cântăreț l-a făcut pe acesta să izbucnească în lacrimi. Acesta i-a declarat iubirea în repetate rânduri, fiind vizibil impresionat de cuvintele iubitei sale.

Citeste si: Ce a făcut iubita lui Culiță Sterp după ce Faimosul a citit mesajul la Survivor 2021? Ce cadou a primit de Ziua Îndrăgostiților

carmen de la salciua reactie dupa mesajul de dragoste al danielei

„Persoana care ți-e alături cel mai mult, care îți oferă timpul ei și toată atenția ei. Într-un cuvânt, iubire. Pentru mine pe acea persoană o cheamă Daniela”,  a declarat Culiță Sterp din Republica Dominicană, la televizor.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au căsătorit religios în  anul 2007, însă mariajul nu a avut un final fericit. Cei doi s-au despărțit cu scandal, urmând o împăcare ce a dus la același deznodământ, despărțirea definitivă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei încă îl iubește pe Jador! Ce a declarat cântărețul la Survivor 2021?

Mesajul emoționant al Danielei Iliescu pentru „frumosul ei”, Culiță Sterp

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu.

Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji.

Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis  Daniela Iliescu  iubitului ei.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

La scurt timp după difuzarea declarațiilor de dragoste dintre Daniela și Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu ea, îmbrăcată într-un costum sexy de culoare roșie, însoțită de mesajul:  „Văd roșu”.

carmen de la salciua reactie dupa mesajul de dragoste al danielei

Ceva mai târziu, Carmen a postat în secțiunea de Stories o altă poză cu ea îmbrăcată provocator, în aceleași haine, aceasta fiind acompaniată de melodia „NaNaNa” a Alinei Eremia:  Am trăit în acest joc pentru că numele meu mijlociu este „periculos”/ Arăt atât de bine pentru că primul meu nume este „străin”/ Iar bărbaților le place asta”,  sunt câteva din versurile care s-au auzit. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies