Jador, noi dezvăluiri despre viața lui amoroasă! Ce spune despre relația cu Simina Loica: „Am suferit după ea...”

Jador, dezvăluiri despre fostele sale relații
Jador, dezvăluiri despre fostele sale relații

Cântărețul a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre fostele sale relații. Cine este femeia cu care s-a înțeles cel mai bine?

Invitat la emisiunea „În oglindă” de la Kanal D, Jador a dezvăluit mai multe detalii din viața lui personală, printre care și cele legate de fostele sale relații. Ce spune cântărețul acum despre femeia cu care s-a înțeles cel mai bine în cadrul emisiunii Puterea Dragostei?

Citeste si: Alexandra și Marinescu, schimb de replici dure după finala Puterea Dragostei: „Îi cunosc fiecare minciună!”

Jador
Jador[Sursa foto: Instagram]

Jador, despre femeile din viața lui: „Eram gelos rău ”

Jador și Simina s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei și au format un cuplu foarte apreciat de fani la momentul respectiv, însă relaţia nu a durat mult timp. Tânărul a scris câteva piese pentru fata pe care o iubea, cântând de asemenea și despre durerea pe care o simțea după despărțire. Chiar el a recunoscut faptul că a suferit după separarea de Simina și regretă că nu a apucat să o cunoască mai mult.

„Am suferit după ea. Eram gelos rău. Tu îți imaginezi să pună altul mâna pe proprietatea ta? Fata aia e o fata foarte mișto, să știi..

Citeste si: Jador s-a împăcat cu frumoasa Georgiana! „Vorbesc cu o fată...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simina și Jador
Simina și Jador[Sursa foto: Captura TV]

Îmi pare că nu am cunoscut-o mai mult. Chiar îmi pare rău. Seamănă cel mai mult cu mine, așa, la temperament. Eram fiert! Sunt lucruri pe care nu poți să le spui. Nu-ți imagina că a fost o iubire din aia nebună, a fost o iubire copilărească. Mi-aș fi dorit să o cunosc mai mult cum ea ca om”, a declarat Jador.

Pe de altă parte, artistul a vorbit și despre relația sa cu Ella, însă de această dată nu a avut aceleași cuvinte frumoase de spus.

Jador recunoaște că a fost atras mai mult fizic de Ella decât psihic, căci a simțit din prima că nu se potrivesc la temperament.

Citeste si: Ce tarif are Culiță Sterp pentru o cântare? Cei care îl vor la petreceri scot din buzunar o mică avere

„A urmat Ella. Mi-a plăcut fizic, psihic nu îmi place, am cunoscut-o..Nu e genul meu de femeie.

Am sunat-o. Știu că vorbește urât peste tot de mine, asta pentru că ea e încă îndrăgostită, pentru că are sentimente.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ella și Jador
Ella și Jador[Sursa foto: Captura TV]

Eu nu o condamn, dar nu e genul meu. Am încercat să o cunosc mai mult. A făcut o glumă la adresa mea care nu-și avea locul.. Fata asta nu e prea ieșită în lume și nu prea știe. De fapt, nu e cine cred eu că e. E o fată mișto, are un suflet mișto. E caldă, are multe calități", a mai spus Jador.

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Maria de la „Puterea Dragostei”, pregătită să aibă un copil? Ce planuri are blondina după terminarea competiției

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies