Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! "Eu am început să văd altfel viaţa"

Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca!
Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! "Eu am început să văd altfel viaţa"

Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! E uluitor ce a spus solistul!

Jador este un artist îndrăgit şi a fost unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din casa Puterea Dragostei. Cum era de aşteptat, jurnaliştii l-au întrebat şi pe el ce părere are despre deja celebrele materiale compromiţătoare cu Bianca.

Ei bine, spre deosebire de foştii lui colegi, cântăreţul nu a vrut, sub nicio formă, să discute, concret, despre acest caz, dar ne-a spus câteva vorbe înţelepte, din care trebuie să înţelegem exact care sunt planurile şi priorităţile lui.

Încă de la jumătatea anului trecut, solistul a mărturisit că ar vrea să ajute cât mai mulţi oameni nevoiaşi şi s-a implicat în mai multe campanii umanitare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Jador, in lacrimi, a recunoscut ca o iubeste pe Ella! Cine a fost ELIMINAT de la ''Puterea dragostei''

Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! "Îmi doresc, din tot sufletul, să ajut, să fac bine atât din punct de vedere financiar, unor oameni sărmani care au nevoie de asta, cât şi emoţional, cu un sfat sau cu un gând bun"

" Pentru mine acesta nu este un subiect de discuţie. Nu am ce să comentez. Aţi văzut că sunt deschis cu presa şi cu susţinătorii mei, dar, vă rog să mă înţelegeţi, nu este treaba mea.

La începutul anului mi-am propus să judec oamenii mai puţin şi să ajut mai mult. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat şi îmi doresc ca, din tot ce am eu, să le ofer şi celor din jur care, din varii motive, au nevoie de sprijinul meu. Eu sper că, uşor-uşor, cu inima deschisă, vom înceta să mai dăm atât de tare unii în alţii şi vom încerca să devenim puţin mai buni.
Eu am început să văd altfel viaţa şi mi-am schimbat priorităţile. Îmi doresc, din tot sufletul, să ajut, să fac bine atât din punct de vedere financiar, unor oameni sărmani care au nevoie de asta, cât şi emoţional, cu un sfat sau cu un gând bun. Atât am avut de spus
", a declarat Jador.

Citeste si: Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies