Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!

Jador se întoarce la Istanbul?!  Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!
Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul!

Jador se întoarce la Istanbul?! Vezi ce plan incredibil şi-a făcut artistul în urmă cu câteva zile!

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei, după momente extrem de intense, frumoase şi emoţionante, în gală. Imediat după ce şi-a luat "la revedere" de la întreaga echipă, îndrăgitul solist ne-a spus, în exclusivitate, ce planuri are pentru viitorul apropiat.

" Le urez succes tuturor celor care au rămas în casă, în special Ellei, o fată frumoasă şi deosebită pe care o respect enorm, în ciuda certurilor care au avut loc între noi.

Ea, mai mult ca oricine, merită să fie respectată, iubită şi protejată. N-am vrut niciodată să o amăgesc şi aş vrea să ştie că nu îmi este indiferentă. În altă ordine de idei, în perioada următoare vreau să las viaţa personală pe locul doi...sau trei şi să mă ocup de cariera mea. Am foarte multe proiecte, am concerte, vreau să le fac fanilor mei câteva surprize înainte de Sărbătorile Pascale şi trebuie să muncesc foarte mult.
Niciodată nu o să-mi dezamăgesc fanii şi, pentru ei, vreau să fiu din ce în ce mai bun
", a declarat Jador.

Citeste si: Jador, in lacrimi, a recunoscut ca o iubeste pe Ella! Cine a fost ELIMINAT de la ''Puterea dragostei''

Jador se întoarce la Istanbul?! "Noi doi nu avem o relaţie, dar ţinem unul la celălalt şi comunicăm foarte bine"

Întrebat care este cel mai important lucru pe care vrea să-l facă în următoarea perioadă, Jador a dat un răspuns care ne-a lăsat fără cuvinte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament.

Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă. Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic", a declarat Jador imediat după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia aceasta te va face să plângi!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Nu puteam să nu-l întrebăm pe cântăreţ dacă vrea să se mai întoarcă la Puterea Dragostei.

" Eu sunt omul care nu spune niciodată niciodată (râde) pentru că nu am de unde să ştiu unde mă va duce viaţa, dar deocamdată, cum v-am spus şi mai devreme, am alte planuri. O să mă întorc la Istanbul pentru că am puţină treabă acolo, un proiect despre care le voi povesti susţinătorilor mei la momentul potrivit. E posibil să filmez şi un videoclip acolo, că e un oraş foarte frumos.
Am multe planuri, v-am zis. Când ajung în Turcia poate o să mă întâlnesc şi cu Ella, că noi am rămas prieteni buni, şi ne dăm mereu sfaturi. Nu avem o relaţie, dar ţinem unul la celălalt şi comunicăm foarte bine
", a mai spus Jador.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Livian, mesaj neașteptat după despărțirea de Bianca: „Zilele negre...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies