Jador s-a cuplat cu o supervedetă sexy ? Uite cum au fost surprinşi cei doi, la Barcelona! Acestea sunt imaginile anului! FOTO EXCLUSIV!

Jador s-a cuplat cu o supervedetă sexy ? Uite cum au fost surprinşi cei doi, la Barcelona! Acestea sunt imaginile anului! FOTO EXCLUSIV!
Jador s-a cuplat cu o supervedetă sexy ? Uite cum au fost surprinşi cei doi, la Barcelona! Acestea sunt imaginile anului! FOTO EXCLUSIV!

Jador s-a cuplat cu o bombă sexy celebră? Uite cum au fost surprinşi, la Barcelona!

Jador nu este doar un fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei ci şi unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe plaiurile mioritice. Piesele lui au zeci de milioane de vizualizări, iar ultima lansată, "Mireasa", a reuşit performanţa de a staţiona mai bine de două săptămâni pe primul loc în "trending" şi a ocupat locuri fruntaşe în acelaşi clasament din Spania şi Germania.

Lesne de înţeles că protagonistul nostru are şi foarte multe fane înfocate care ar face orice să-l întâlnească pe bărbatul visurilor lor.

Îi trimit scrisori, mesaje de dragoste pe instagram, cereri în căsătorie, cadouri, ba chiar unele mai îndrăzneţe îi fac şi propuneri indecente la spectacole.

Citeste si: Tânăra aceasta îl iubeşte enorm pe Jador! Şi-a tatuat numele lui de scenă pe încheietura mâinii stângi! FOTO!

Jador s-a cuplat cu o bombă sexy celebră? Artistul şi blonda celebră au făcut senzaţie la un club din Barcelona!

Ei bine, ce nu ştiu mulţi este că una dintre cele mai mari fane ale lui Jador este frumoasa Loredana Chivu, fosta iubită a lui None. Bomba sexy care atrage privirile peste tot este "topită" după melodiile artistului şi se distrează de minune de fiecare dată când merge la concertele lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De curând, cântăreţul şi fosta asistentă tv s-au întâlnit la Barcelona, la un club unde Jador avea spectacol. Blonda a fost nedezlipită de solist, iar acesta i-a dat câteva dedicaţii care i-au pus pe toţi pe gânduri.

Citeste si: Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!

Deocamdată cei doi spun că sunt doar amici, dar trebuie să recunoaştem că ar forma un cuplu de senzaţie. Amândoi sunt tineri, frumoşi, activează în showbiz, muncesc foarte mult şi au succes la public, aşa că ar avea toate şansele să se înţeleagă perfect.

Iar sursele noastre, vigilente ca întotdeauna, susţin că cei doi s-ar fi sărutat de câteva ori în club, la Barcelona şi că de atunci vorbesc încontinuu pe whatsapp, atât prin mesaje, cât şi video.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Între Loredana şi Jador s-a înfiripat ceva la Barcelona.

Ei se simpatizau de mult, iar ea a spus de nenumărate ori că este înnebunită după piesele lui Jador. El o consideră sexy, inteligentă şi dacă stai lângă ei îţi dai seama că atracţia fizică este aproape palpabilă. S-au sărutat cu pasiune în club şi au atras toate privirile, aşa că nu putem spune că sunt doar amici, nu?", a declarat sursa noastră.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Jador, declaraţii BOMBĂ despre Andreea Mantea! A spus TOT adevărul după ce a plecat din casă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies