Jador s-a despărțit din nou de Georgiana? Artistul a fost surprins alături de altă femeie

Jador s-a despărțit din nou de Georgiana?
Jador s-a despărțit din nou de Georgiana?

La scurt timp după marea împăcare cu Georgiana Elisei, Jador a fost văzut în compania unei alte femei!

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc, a dat primele semne că este din nou despărțit de Georgiana Elisei, tânăra care i-a fost alături încă din timpul adolescenței. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins, în urmă cu puțin timp, în compania altei femei, potrivit spynews.ro. Cei doi au plecat împreună din București și au fost văzuți plimbându-se într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară.

Citeste si: Jador, reacție plină de iubire la fotografia cu Georgiana Elisei! Ce mesaj a publicat artistul pe TikTok

Jador a fost surprins alături de o altă domnișoară!
Jador a fost surprins alături de o altă domnișoară! [Sursa foto: Instagram]

Jador a fost surprins alături de altă femeie!

În urmă cu doar câteva zile, fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit că s-a împăcat cu Georgiana Elisei și că este singura femeie din viața lui, cea alături de care vrea să își întemeieze și o familie.

Cu toate acestea, artistul a fost surprins în compania altei femei, dar nu în București, ci într-o zonă de munte, crezând că nimeni nu poate afla de escapada lor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Evident foarte relaxat și plăcut surpins de împrejurimi, Jador a fost văzut purtând o ținută lejeră și o mască de culoare neagră.

Artistul se ținea de braț cu o tânără șatenă, ce purta o rochie scurtă peste care a pus o haină de blană. Cei doi nu erau singuri, ci însoțiți de un priten de-al artistului, alături de care s-au plimbat prin centrul Brașovului, dar fără a se feri cu noua domnișoară din viața sa. 

Citeste si: Jador își dorește să devină tătic? Mesajul emoționant postat de artist după împăcarea cu Georgiana: „Cum ar fi să am trei băieți?”

Jador și Georgiana, din nou despărțiți?

Rămâne de văzut dacă a fost vorba despre o simplă escapadă sau dacă într-adevăr a pus din nou capăt relației cu Georgiana Elisei. Cert este că în urmă cu doar câteva zile, fostul concurent de la Puterea Dragostei declara că Georgiana este femeia alături de care vrea să își continue viața și cu care să-și întemeieze o familie. 

„Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!”, a spus el în cadrul unei emisiuni TV.

Jador s-a despărțit din nou de Georgiana?
Jador s-a despărțit din nou de Georgiana?[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies