Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Am avut un tată foarte dur, foarte sever. Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă.”

Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Am avut un tată foarte dur, foarte sever.  Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă.”
Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Am avut un tată foarte dur, foarte sever. Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă.”

Jasmine a făcut mărturisiri dureroase despre cea mai dificilă perioadă din viața sa.

Jasmine a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu mai mulți ani, fiind una dintre cele mai seducătoare dansatoare de belly dance și făcându-și adesea apariția în cadrul emisiunilor televizate. În vârstă de 46 de ani, Jasmine s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor.

Recent, dansatoarea a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele din copilărie.

Jasmine, despre copilăria alături de un tată sever

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Ce și-a dorit femeia de la fiul său: „Niciodată nu a avut intenția să-mi reteze aripile, ci doar să mă aducă cu picioarele pe pământ.”

Citește și: Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Blondina a fost supusă în copilărie unor traume, fiind pedepsită de către tatăl său sever, care apela și la corecții fizice în cazul copiilor lui.

„N -a fost ușor să fiu copil, dar a fost frumos. Am avut un tată foarte dur, foarte sever, care avea pretenții foarte mari de la mine și de la fratele meu. Era foarte rău să nu te ridici la pretențiile pe care le avea el, dar pot să spun că datorită acestei severități probabil sunt ceea ce sunt astăzi.(...)

Am fugit de acasă.

Toate aceste corecții sau lipsa gestionării mai blânde a relației părinte-copil, în timp le duci cu tine și cu siguranță mi-a trebuit foarte multă vreme să învăț cum să mă fac respectată și să fiu respectată, nu să îmi plec capul sau să nu am reacție. De obicei, chestiile astea duc la momentul în care nu prea mai poți să ai reacție.

Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă .”, a povestit Jasmine.

Jasmine a făcut pace cu tatăl său

Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa
Jasmine[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși acțiunile tatălui său din copilărie au lăsat urme adânci în sufletul lui Jasmine, care în cele din urmă a ajuns să plece de acasă, acum, dansatoarea a făcut pace cu tatăl său.

Mama nu era la fel de supusă ca mine. Tot timpul când ieșeam la joacă trăiam cu spaima că trebuie să ajung acasă atunci când mi s-a spus.(...)

Am vrut să fiu diferită și să fiu eu din cap până în picioare. Tot timpul simțeam că o să plec de acasă. S-a înfiripat această ură pentru că detestam modalitatea lui de a se comporta cu noi și am considerat că plecarea mea va fi o pedeapsă pentru tatăl meu, pentru că s-a comportat așa.

Am făcut pace într-o iarnă plină de viscol, înainte de Crăciun.

Am făcut trei zile pe drum cu mașina până la Satu Mare. M-a primit foarte frumos tata, cu brațele deschis și de atunci s-a schimbat relația noastră. Îmi pare rău că nu am putut avea o relație mai bună mai devreme.”, a mai spus Jasmine, la „În Oglindă”. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Simona Trașcă a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiul său! Ce îi spunea băiatul când o vedea pe mama sa la televizor:„M-a susținut. Știa că mă duceam în cluburi, dar veneam acasă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies