Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”

Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”
Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”

Interpreta de muzică populară are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de breaslă.

Maria Cârneci și Niculina Stoican sunt două nume mari ale folclorului românesc, care de-a lungul timpului s-au intersectat în cadrul diferitelor proiecte muzicale. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Maria Cârneci a șocat atunci când a zis despre colega sa de breaslă că este „drăcoasă, profesionistă, tipicară rău și exagerată”.

Acum, invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, interpreta de muzică populară a vorbit deschis, mărturisind care este de fapt relația cu colega sa de breaslă.

Citește și: Maria Cârneci, despre suferința din momentul pierderii mamei sale și lecțiile importante pe care le-a învățat de la ea. „Am avut o presimțire, un fior, nu am mai putut să mă duc după doctor.”

Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican
Maria Cârneci [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Lecția importantă pe care Niculina Stoican a învățat-o de la bunica, ei atunci când are de luat o decizie. „M-am dus acolo când nu mi-am mai găsit echilibrul.”

Maria Cârneci, cuvinte de laudă la adresa Niculinei Stoican

Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Despre Niculina Stoican, Maria Cârneci are numai cuvinte de laudă, apreciind-o pentru profesionalismul de care dă dovadă și pentru aspectul impecabil pe care îl are de fiecare dată când apare pe scenă.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

O iubesc și mă iubește foarte mult, pentru că am fost în niște proiecte mult timp. Toate colegele mi le iubesc, dar știi cum e, cu unele râzi mai mult și glumești mai mult. Cu Niculina am vorbit și săptămâna trecută la filmare, acolo unde ne-am întâlnit. Nu se supără pentru că ea știe că o iubesc. Ea mă iubește și mă respectă. Îmi e drag de ea pentru că nu se scarpină așa.

Nu pot să spun la unul sau la una care nu e talentată, că vai, ce frumoasă ești și ea să nu fie. Sau vai, ce bine cânți și ea să nu aibă nicio dată. De asta îmi e drag de ea. E un om și foarte tipicar. Față de costumul popular, nici ea nu s-ar duce la un concert, ce mi-a plăcut și am admirat, să vină costumul pe tine.
Dacă te duci în fața lumii, scena, prin natura ei, mai sus față de spectator, te duci fără dinți în gură sau cu părul nearanjat? Asta mi se pare un respect față de tine ca persoană și ca artist. Eu am admirat și admir în continuare ca toate cântărețele și copiii tineri, care se îndreaptă către meseria asta, să fie pretențioși cu ei, să fie un exemplu pentru cei care vor veni.
Niculina chiar e. Îmi e drag de ea, e drăcoasă și profesionistă
.”, a spus interpreta de muzică populară.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Simona Trașcă a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiul său. Ce îi spunea băiatul când o vedea pe mama sa la televizor:„M-a susținut. Știa că mă duceam în cluburi, dar veneam acasă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies