Maria Cârneci, despre suferința din momentul pierderii mamei sale și lecțiile importante pe care le-a învățat de la ea. „Am avut o presimțire, un fior, nu am mai putut să mă duc după doctor.”

Maria Cârneci, despre suferința din momentul pierderii mamei sale și lecțiile importante pe care le-a învățat de la ea. „Am avut o presimțire, un fior, nu am mai putut să mă duc după doctor.”
Maria Cârneci, despre suferința din momentul pierderii mamei sale și lecțiile importante pe care le-a învățat de la ea. „Am avut o presimțire, un fior, nu am mai putut să mă duc după doctor.”

Maria Cârneci a vorbit despre momentul în care mama ei s-a stins ăn brațele sale.

Maria Cârneci, îndrăgita interpretă de muzică populară, a trecut prin momente grele atunci când și-a pierdut mama, socrii, soțul dar și fratele, iar în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artista a vorbit despre cel mai greu moment, atunci când mama i s-a stins în brațe. Nu a putut să treacă peste învățăturile oferite de ea și să nu ia aminte de ele chiar și astăzi.  

„Sora mea era cu ea în brațe, îi ținea lumânarea. O striga: “Mamă, mamă, uite că a venit!” A deschis ochii și atât a zis: „A venit fata mea?” Aia a fost tot. Nu pot să-mi explic. Am avut o presimțire, un fior, nu am mai putut să mă duc după doctor. Ceva îmi spunea „Nu, întoarce-te!” A murit în brațele noastre, a dat ochișorii peste cap. Mă împletea și tot timpul împletindu-ne ne învăța foarte multe lucruri.
Sărăcia era, nu cu mobile și nu știu ce averi, dar spunea că omul le face el pe toate. Avea niște vorbe, sunt om în toată firea. Îmi aduc aminte și-mi dau seama câtă dreptate avea. Ne învăța pe toți. A făcut școlile profesionale departe și tot timpul ne învăța să fim oameni, să nu mințim, să spunem ce avem pe suflet, dacă ne dorim să mâncăm un măr, să-l cerem, nu să rupem crengile.
Așa au fost ei, sufletul l-ar fi pus pe tavă pentru fiecare dintre noi, iar pentru asta nu este mulțumire.”,
a povestit Maria Cârneci.

Și-a găsit Maria Cârneci echilibrul după pierderea soțului?

Citește și: Maria Cârneci, declaratii inedite, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”

Interpreta de muzică populară a trecut prin momente cumplite și atunci când soțul ei s-a stins din viață, iar pentru  acest lucru a mărturisit că nu poate să își mai găsească un echilibru. 

“Nu ai cum să îți găsești echilibrul că nu e vorba de un an, doi, trei, patru, cinci și nici nu sunt omul care să înghit, să rabd, lasă că are ăsta bani și rabd tot ce-mi face. Nu există așa ceva. El era Scorpion, un bărbat extraordinar de rafinat, eu mai impulsivă, dar pe drept. Ne puneam de acord, dar fără să ne jignim sau așa. Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată.
Nu cred.”,
a mai spus Maria Cârneci.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Este Maria Cârneci o persoană certăreață? Ce spune artista de muzică populară cu privire la relațiile cu cei din jurul ei. „Dacă am avut ceva de zis, am spus în față.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies