Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului lor!

jason derulo va fi tata de baiat
Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului lor!

Jason Derulo și Jena Frumes au făcut marele anunț cu privire la sexul bebelușului lor.

Interpretul hitului internațional „Swalla”, Jason Derulo, în vârstă de 31 de ani și modelul de fitness, Jena Frumes, în vârstă de 27 de ani, au dezvăluit ieri, sexul bebelușului lor într-un video spectaculos.

La numai o zi după ce au anunțat că așteaptă primul lor copil, cei doi, alături de familie și  de prietenii apropiați, au fost surprinși într-un videoclip postat pe Instagram chiar de Jason Derulo, în care aceștia urmăresc un spectacol de artificii în stațiunea Baha Mar din Bahamas.

.

În videoclip, se poate observa o explozie de artificii albastre, mesajul transmis prin intermediul acestui spectactacol fiind evident.

Jason Derulo va fi tată de băiat!

„Este albastru! Este un baiat!", a strigat Jason Derulo.

jason derulo va fi tata de baiat

Jason Derulo și Jena Frumes nu formează un cuplu de foarte mult timp, însă se pare că trăiesc o poveste de dragoste foarte intensă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cei doi s-au întâlnit într-o sală de sport chiar înainte să izbucnească pandemia de coronavirus și ulterior au devenit nedespărțiți.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România! Jason Derulo a anunțat că va deveni tătic pentru prima oară!

Jason Derulo va fi tată de băiat

Jason Derulo și-a anunțat fanii că va deveni tătic chiar în acest weekend, dezvăluirea cu privire la sexul bebelușului venind la scurt timp după marele anunț. Cântărețul a mărturisit că este extrem de entuziasmat și nerăbdător să își strângă bebelușul în brațe, mai ales pentru că este prima sa experiență de acest gen.

jason derulo va fi tata de baiat

Jason Derulo pare îndrăgostit până peste cap de femeia care urmează să îi dăruiască un băiețel și nu ezită să îi transmită mesaje de dragoste pe conturile de socializare.

„Suntem extrem de entuziasmați pentru acest nou capitol din viața noastră! @jenafrumes”, a scris Jason Derulo pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz? Ce s-a întâmplat la petrecerea Hannah Montana?

Jena a postat o fotografie pe rețelele de socializare, însoțită de comentariul „mamă și tată”, în care apare alături de Jason Derulo.

Jason și Jena sunt un cuplu extrem de activ și mai nou activitatea lor poate fi urmărită pe TikTok. Cei doi postează foarte des filmulețe scurte în care dansează, fac glume sau challenge-uri în vogă.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies