Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet! Cu cine se iubește acum actorul

Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet
Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet

Celebrul actor se află într-o nouă relație, la doar câteva luni după ce s-a despărțit de Lisa Bonet!

Jason Momoa se află într-o relație cu Eiza Gonzalez, actriță și cântăreață mexicană în vârstă de 32 de ani. Actorul pare că a început deja să își refacă viața după separarea de Lisa Bonet, cea alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani.

Citeste si: Otilia Bilionera și iubitul arab s-au despărțit: „Nu-mi pot schimba credința”

Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet
Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet[Sursa foto: Instagram]

Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet

Lisa Bonet și Jason Momoa au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună doi copii, dar în luna ianuarie au decis să meargă pe drumuri separate, veste care a șocat întreaga lume. Acum, celebrul actor pare îndrăgostit până peste cap de noua lui parteneră, Eiza, care este cu 10 ani mai mică decât el.

O persoană din anturajul lor susține că relația celor doi nu este încă foarte serioasă, chiar dacă au fost surprinși împreună în mai multe rânduri: „Nu este încă ceva serios. Se întâlnesc, ține la ea. El trece printr-o fază bună, lucrează la Fast X. Amândoi sunt extrem de ocupați, dar se simt bine împreună”, a spus sursa citată de Daily Mail.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Steve Burton și Sheree Guston s-au despărțit, după 23 de ani de căsnicie

Jason și Lisa, mesaj după divorț: „Ne eliberam unul pe celalalt”

Jason Momoa și Lisa Bonet și-su oficializat relația în anul 2005, dar s-au căsătorit abia în 2017, ceremonia lor fiind foarte discretă. Cei doi au împreună o fată și un băiat, pe Lola, în vârstă de 14 ani și pe Nakoa-Wolf, de 13 ani.

Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet
Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au anunțat în luna ianuarie că sunt pe cale să meargă pe drumuri separate, vestea divorțului fiind de-a dreptul neașteptată.

„Dragostea dintre noi continuă, însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, au spus cei doi la vremea respectivă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Foarte discreți de fel, Jason și Lisa nu au dorit să vorbească public  despre motivul care a dus la separarea lor definitivă, însă unele surse susțin că actorul ar fi ajuns să trăiască într-o rulotă parcată în curtea unui prieten.

Cine este iubita lui Jason Momoa

Eiza Gonzalez Reyna, pe numele său complet, este o actriță și cântăreață de origine mexicană. Aceasta are 32 de ani, fiind mai mică decât Jason Momoa cu 10 ani.

În anul 2018, Eiza Gonzalez s-a aflat într-o relație cu actorul și fotomodelul Josh Duhamel, care se despărțise recent de soția sa, Fergie.

Actuala iubită a lui Jason Momoa a avut, în 2020, o relație secretă cu Timothee Chalamet, după ce acesta s-a despărțit de fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după patru ani: „Când cineva nu este potrivit pentru tine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies