Jean de la Craiova, despre peripețiile cu Adriana Bahmuțeanu din școala generală. “Eram nevoit, ca să-mi facă și mie lecțiile, era deșteaptă, frumoasă.”

Jean de la Craiova, despre peripețiile cu Adriana Bahmuțeanu din școala generală. “Eram nevoit, ca să-mi facă și mie lecțiile, era deșteaptă, frumoasă.”
Jean de la Craiova, despre peripețiile cu Adriana Bahmuțeanu din școala generală. “Eram nevoit, ca să-mi facă și mie lecțiile, era deșteaptă, frumoasă.”

Jean de la Craiova a povestit despre peripețiile din școala generală alături de Adriana Bahmuțeanu.

Jean de la Craiova, îndrăgitul artist, a vorbit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre stilul de viață pe care îl are acum și despre faptul că a scos foarte multe alimente din mesele lui. Amintindu-și de perioada adolescenței, acesta a făcut școala generală cu Adriana Bahmuțeanu, iar artistului îi fura de foarte multe ori sendvișurile din ghiozdan, deoarece îi făceau mereu cu ochiul.

Adriana era cea care îl trimitea la biserica de lângă școală pentru a lua colivă, iar el era nevoit să meargă să facă acest lucru ca ea să-l poată ajuta la lecțiile de acasă.  “Mai mănânc, dar nu așa. Când eram mic, mâncam și de pe jos. Mai furam mâncarea din ghiozdanul lui Bahmuțeanu, că venea cu sendvișuri. Am făcut generala împreună. Avea niște sendvișuri frumoase, cu două felii de pâine, ce risipă.
Nu punea pe una, îi punea parizer. Erau frumoase, nu era toast atunci. Era biserica peste drum și mă trimitea că ea era fan colivă. La ea nu murea nimeni și mă trimitea să mă duc să iau colivă. Și eram nevoit, ca să-mi facă și mie lecțiile, era deșteaptă, frumoasă și acum e, dar atunci era frumoasă, îi spuneam chinezoaică.”,
a povestit Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova, pus de soacră să aleagă între școală și nevastă

Citește și: Ce spune Jean de la Craiova despre banii economisiți din cântări și cum arată un an de viața lui, plină de evenimente. “Cu cât ai mai mult, cu atât problemele se înmulțesc.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova, amintiri de la primele sale cântări! „Dimineața, pe soarele ăla, ia-o cu chitara pe jos. Mergeam pe jos, veneam seara la nuntă. Am bătături de la pantofi, de la ziare.”

Jean de la Craiova a mărturisit râzând că i-a plăcut școala, însă nu știa de fiecare dată cum să plece mai repede și să se distreze toată ziua.

Lângă școală se aflau niște muncitori care demolau, iar lui îi plăcea de fiecare dată să meargă să se plimbe cu roaba. În clasa VIII-a, când soacra lui a venit la școală, l-a pus să aleagă dacă își dorește însurătoare sau dacă își continuă studiile, astfel că ales-o pe cea lângă care avea să rămână și cu care să-și unească destinul.  “Mie nu-mi ardea, nu știam cum  să plec mai repede de la școală.
Erau niște demolări lângă școală, iar eu nu știam cum să fug mai repede de la școală să mă plimbe cu roaba. Până seara mă plimbam cu roaba. Mi-a plăcut școala, dar a venit soacră mea în clasa VIII-a la școală și a zis: ori școală, ori nevastă” și am ales nevasta.”,
a mai povestit Jean de la Craiova.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies