Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă: „Îmi pare rău că trebuie să lupte cu această boală de care suferă”

Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă: „Îmi pare rău că trebuie să lupte cu această boală de care suferă”
Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă: „Îmi pare rău că trebuie să lupte cu această boală de care suferă”

Jean Paler a fost internat de urgență, zilele trecute, după ce i s-a făcut rău din cauza problemelor cu inima, de care suferă de mai mult timp.

Alexandru Arșinel este alături de el şi a vorbit pentru prima oară despre boala cu care se luptă colegul său de scenă.

Citeste si: Cea mai friguroasă lună aprilie din istorie în România

Jean Paler este dependent de un defibrilator, deoarece inima lui funcționează la doar 30% din capacitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îmi pare rău de Jean că îşi trăieşte viaţa având o mare problemă şi trebuie să lupte cu această boală de care suferă. Cred că numai publicul, numai telespectatorii îl pot ajuta şi se poate şi el ajuta, să fie mai blând cu el, mai curajos, mai optimist. Optimismul şi râsul de multe ori vindecă boala”, a mărturisit Alexandru Arşinel la Antena Stars.

Citeste si: Poziţii sexuale pentru femeile de peste 40 de ani care garantează orgasmul simultan

 

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30% (…) pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. (…) Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler zilele trecute.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iulia Albu, reacţie neaşteptată la postările Andreei Bălan: ”Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies