Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară

Jessie Cave este însărcinată din nou!
Jessie Cave este însărcinată din nou!

Cunoscuta actriță și partenerul ei de viață, Alfie Brown, sunt în culmea fericirii! Când va veni pe lume cel de-al patrulea copil

Jessie Cave, actrița care a jucat rolul personajului Lavender Brown din „Harry Potter” a anunțat de curând că va deveni din nou mămică. Tânăra și partenerul ei de viață, Alfie Brown, s-au cunoscut în urmă cu aproape șapte ani, iar de atunci și până acum au reușit să își construiască o poveste de dragoste fantastică, dar și o familie numeroasă. Pe lângă bebelușul care se va naște în curând, cei doi mai au trei copii: Donnie, în vârstă de șapte ani, Margot, care are patru ani, și Abraham, în vârstă de 14 luni.

Citeste si: Mădălin Ionescu vrea să plece de acasă! Cristina Șișcanu a avut o reacție neașteptată: „Poți să pleci...”

Jessie Cave este însărcinată din nou!
Jessie Cave este însărcinată din nou![Sursa foto: Instagram]

Jessie Cave este însărcinată din nou!

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul său personal de Instagram. Vedeta a postat o fotografie în care se vede foarte clar burtica de gravidă, iar la descriere a încărcat un mesaj cel puțin emoționant.

Foarte discretă de fel, Jessie Cave a ținut secret sarcina, la fel cum a făcut și la Abraham, dar acum nu s-a mai putut abține și le-a dat de veste urmăritorilor: „💘🤰 Nu mai pot ascunde acest bebeluș💘🤰”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp, apel către urmăritorii lui după moartea lui Ion Șmecherul! Artistul s-a arătat foarte revoltat: „Vă rog mult, nu se poate”

Jessie Cave, mămică pentru a patra oară!
Jessie Cave, mămică pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Jessie Cave, mămică pentru a patra oară!
Jessie Cave, mămică pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Fiul lui Jessie Cave, Abraham, de urgență la Terapie Intensivă 

În urmă cu 14 luni a venit pe lume băiețelul ei, Abraham, însă imediat după ce l-a strâns pentru prima oară la piept, doctorii l-au dus de urgență la Terapie Intensivă din cauza unor probleme de sănătate pe care le-au descoperit. Ulterior, vedeta a mărturisit că travaliul a fost foarte chinuitor în comparație cu cele pe care le-a avut la ceilalți doi copii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Fostul Principe Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară!

Jessie Cave, mămică pentru a patra oară!
Jessie Cave, mămică pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

„Abraham «Bam» Benjamin. Băiețelul nostru s-a născut ieri dimineață (n.r.: miercuri, 21 octombrie), la 40 de minute după ce mi s-a rupt apa. A fost solicitant, dar la fel au fost și loviturile lui cu piciorușele în burtă, de-a lungul sarcinii. Această a fost o experiență foarte diferită de primele mele două nașteri… mult mai umilitoare, terifiantă și fără să am control asupra ei. 

În prezent, el este la Terapie Intensivă, însă, e un băiat puternic și acela este cel mai sigur loc pentru el în momentul acesta. Moașele (Magda & Daisy), medicii și asistentele au fost uimitoare (prima care ne-a primit în secție este Rosaria și a fost extrem de plăcută). Vă mulțumim pentru toate urările (…). Sincer, a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea… Sper că el va fi alături de noi curând și totul va fi mai mult decât perfect (…) , a fost mesajul postat de Jessie Cave pe contul său de
Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies