Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”

Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”
Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”

Ce le-a transmis cunoscuta actriță prietenilor săi virtuali, după ce zilele trecute le-a dezvăluit că nu se simte loc bine.

Jojo a lansat un apel disperat pe Instagram în timp ce purta o masca medicală pe față. La doar câteva zile după ce a dezvăluit că boala a pus-o la pat, actrița a dezăvluit în ce stare se simte.

În plină epidemie de gripă și speriați de temutul coronavirus, fanii lui Jojo au întrebat-o zi de zi cum se simte, iar actrița le-a dezvăluit prin ce a trecut în ultimele zile.

Cătălina Grama le-a dezvăluit prietenilor virtuali că se confruntă cu o răceală puternică, iar din acestă cauză a decis să îi trimită și pe copii de acasă, pentru a nu îi îmbolnăvi și pe ei.

Citeste si: Jojo a ajuns la pat: „Chiar nu sunt în stare...”

Astăzi, vedeta le-a cerut ajutorul tuturor, pentru că nu mai găsește astfel de măși la farmaciile din apropierea casei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mesajul lui Jojo, după 7 ani de relație cu Paul Ipate: „Nu știu ce va aduce viitorul”

 

Jojo
Jojo

„Neata dragilor! Uite si fata mea din ultimele zile, care imi aminteste de #TestoaseleNinja!! Ma gandesc sa imi schimb numele in RafaelA sau LeonardA, sau asa ceva.

In alta ordine de idei, dupa ce am purtat-o zi si noapte am facut alergie la ea. Si tind sa cred ca si ea a facut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe aceasta. Daca stiti vreo farmacie unde mai au masti, va rog sa imi scrieti mai jos. In zona in care locuiesc s-au terminat! Raceala mea insa e tot aici. Asa ca… o sa ma apuc sa port esarfe din satin sau de matase, ca banditii, ca nu stiu ce altceva sa fac.
Zi faina, fara masca!☺️

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Jojo, de urgență pe masa de operație. Ce se întâmplă acum cu actrița

P.S: Diseara ne vedem la Valcea cu spectacolul #DiagnosticRezervat!” este mesajul scris de frumoasa actriță atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Cum au reacționat prietenii virtuali

Postarea lui Jojo nu a rămas fără ecou. Apropiații și fanii au sfătuit-o imediat. Desigur, au fost și unii care au făcut haz de necaz.

„Cele mai bune măști și mai sigure sunt cele cu filtrul acela, astea de care ai și tu nu sunt bune de nimic.

Nu te protejează”, “În China este colecție nouă!”, “Super!Nu se uită lumea urât la tine? Eu am folosit câteva zile și eram chiar apostrofată pe stradă…”, “Au apărut maștile de material:)) asortate cu ținuta:)) (nu știu cât sunt de eficiente)”, “Practic porți mască, dar ai spectacol cu sala plină… care e logica?” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Despărțire neașteptată în showbiz: „L-am prins înșelându-mă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies