Jojo, marcată de vacanța în Ierusalim: „Mă cheamă la el...”

Jojo, marcată de vacanța în Ierusalim: „Mă cheamă la el...”
Jojo, marcată de vacanța în Ierusalim: „Mă cheamă la el...”

Ce s-a întâmplat cu Jojo ăn vacanță.

Jojo a avut parte de una dintre cele mai speciale experiență a vieții sale. Vedeta a mers împreună cu partenerul său de viață, Paul Ipate, și cu cei doi copii în Ierusalim, la Mormântul Sfânt.

Actrița a dezvăluit pe pagina sa de socializare cât de bine s-a simțit în acel loc.

Citeste si: Horoscop 29 august 2019! Ziua marilor descoperiri

Citeste si: Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu pot să nu mă întorc uneori cu gândul în locurile frumoase pe care le-am vizitat. Fiecare loc are magia lui speciala și mă cheamă la el de fiecare dată mai frumos și mai puternic.

Astăzi o să-mi beau cafeaua cu pisicile mele și o să mă gândesc că suntem pe terasa hotelului în care am stat la Ierusalim.

Promit că o să-mi găsesc timp să scriu despre întreaga experiență și pe blog. Până atunci vă las câte ceva în stories (insta: @catalinagramajojo) despre cum ne amenajam casa nouă. Ajung în curând acolo și o să vă arăt ce și cum”, a scris Jojo pe social media.

Jojo, afirmație uluitoare despre copiii ei. Ce nu știe nimeni despre ei


„Când suntem toți patru, suntem compleți. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatica afirmație despre familia noastra: “ Ce echipă!” Și așa ne-a ramas numele si azi. Aș sta încă o luna în vacantă la Sfântu cu echipa mea iubita…

Savurez fiecare secundă pentru că știu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos.

Vreau să trăiesc mai mult momentul asta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim explorator și arcaș pe rând.

Citeste si: Ada Palade a slăbit 40 de kilograme: “Nu eram fericită. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”

Faptul ca plaja este aproape goală le stimulează creativitatea și se joacă parca mai mult decat de obicei unul cu celalalt.

Amandoi insa au personalitati puternice și se mai supără din când în când și atunci se aude tare: “mamiiii” pe doua voci care cer “dreptate”.

Faptul ca au la varsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viața până acum. MAMI este cea mai frumoasa, amețitoare, copleșitoare implinire a vieții mele. Va iubesc” a scris aceasta pe contul ei de socializare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies