Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook
Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

A murit bunica actriței Jojo, iar vedeta trece prin momente extrem de triste.

Despărțirea de cei dragi nu este ușor indiferent când se produce aceasta. Jojo a scris pe contul ei de Facebook că se aștepta să se întâmple asta, căci bătrâna avea o stare de sănătate precară, însă durerea cauzată de despărțire nu se diminuează chiar dacă știi că vine clipa despărțirii la un moment dat.

"Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea.

Eu știu că mamaie ne vede chiar acum și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: O femeie a slăbit 5 kilograme în 3 zile cu o dietă pe bază de îngheţată. MENIUL COMPLET

Citeste si: Fanii au felicitat-o! Cât a slăbit Lavinia Pîrva după ce a născut. E uimitor cum arată acum vedeta

Citeste si: Comandament de urgenţă la MAI. A fost emis COD PORTOCALIU de inundaţii

I-am zis că Dumnezeu e mare și că ea va merge în lumină și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găsi odihnă”, a scris Jojo în mediul virtual.

Cătălina Grama a mai scris că este convinsă că bunica ei va ajunge în Rai și se va întâlni cu îngerii dar și cu străbunica ei, mama bătrânei Ana."



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

S-au căsătorit, după șase ani de relație! Doi artiști celebri au spus „da”, într-un cadru de vis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies