Julia, invitată de Gagea în Camera Roșie. Reacția surprinzătoare a tinerei. “Puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.”

Julia, invitată de Gagea în Camera Roșie. Reacția surprinzătoare a tinerei. “Puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.”
Julia, invitată de Gagea în Camera Roșie. Reacția surprinzătoare a tinerei. “Puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.”

Gagea a invitat-o pe Julia în Camera Roșie.

Gagea, noul concurent care a intrat recent în Casa Iubirii, a surprins fetele când a venit cu câte un trandafir pentru fiecare. Deși acesta a avut câteva fete în topul pe care a vrut să le cunoască odată cu venirea lui în casă, el a fost atras de conversația pe care avut-o cu Julia, chiar dacă nu se află printre preferințe, așa că s-a gândit să o cheme pe ea deoarece au discutat cel mai mult.

Julia a încercat să îi spună că mai bine și-ar fi folosit această șansă pentru a cunoaște una din fetele din topul lui, însă el a spus că i-a stârnit interes.

Gagea: Ce faci?

Julia: Bine, tu?

Gagea: Bine, m-am gândit să te chem pe tine.

Julia: Păi?

Gagea: Păi mi-a plăcut de tine când am intrat, mi-ai atras atenția într-un fel. Am vorbit cu tine mai mult decât cu fetele și am zis să te chem pe tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Julia: Păi dacă interesul tău e față de alte fete, eu ce treabă am? Adică puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.

Gagea: Da, am decis să te chem pe tine, chiar dacă nu ai fost în topul meu, mi-ai stârnit un interes.

Julia: Mă bucur să aud asta.

Ce vrei să știi? Mamă, ce emoții ai! Relaxează-te că ești cu mine.

Gagea, interesat de trecutul Juliei

Citește și: Gagea, noul concurent intrat în Casa Iubirii, a intrat în interogatoriul fetelor. Ce a aflat Julia despre el? „Am avut propria afacere, am dat faliment.”

Gagea și Julia
Gagea și Julia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Patrick, vot către Roberta în Gala de eliminare. Care este motivul pentru care a luat această decizie? „Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui.”

Julia l-a observat emoționat pe tânăr, dar s-a arătat bucuroasă de faptul că vrea să o cunoască. Acesta a rugat-o să vorbească despre trecutul ei, iar tânăra a vorbit despre singura ei relație serioasă pe care a avut-o și cum în Casa Iubirii nu a fost prea bine din punct de vedere sentimental.

Gagea: Povestește-mi despre trecutul tău sau nu știu dacă e chiar așa important.

Julia:   Ce să zic? Eu am avut o relație serioasă de 4 ani, cu un băiat Rac născut în aceeași zi cu noi în cazul ăsta, care s-a terminat acum mulți ani. Sunt singură de mulți ani. Sunt aici de câteva luni bune care nu au fost oau din punct de vedere aș relațiilor și cam atât.

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies