Patrick, discuție cu Julia și Robi pe seama lui Giuly. Tânărul nu înțelege de ce Giuly se ia mereu de el. „Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace.”

Patrick, discuție cu Julia și Robi pe seama lui Giuly. Tânărul nu înțelege de ce Giuly se ia mereu de el. „Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace.”
Patrick, discuție cu Julia și Robi pe seama lui Giuly. Tânărul nu înțelege de ce Giuly se ia mereu de el. „Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace.”

Patrick, Julia și Robi au o discuție pe seama comportamentului pe care îl are Giuly.

Patrick, Julia și Robi  s-au întâlnit pentru a discuta despre comportamentul pe care îl are Giuly față de el. Acesta spune că îl caută insistent, iar Julia i-a spus că face asta pentru faptul că o deranjează. Tânărul a observat că la orice glumă pe care o are cu cineva din casă, ea se bagă, iar atunci când se întâlnesc față în față își zâmbesc ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Patrick: De ce crezi că mă caută atât?

Julia: Că o deranjezi?

Patrick: Cu ce? Azi dimineață am glumit cu Roberta.

Robi: Așa se bagă ea.

Julia: Exact. Așa se bagă ea pentru el.

Patrick: Și astăzi a zis „Te bagi iar peste mine?” Dar se vedea că zice în gol, nu spunea pe ceva real.

Robi: Așa se bagă ea, nu știu, habar n-am. Așa se bagă ea tot timpul, nu ai văzut?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Julia: Poate fi și un lucru frumos și romantic.

Robi: Adevărul e că se bagă doar la tine.

Patrick: Păi da.

Julia crede că e vorba de o antipatie

Citește și: Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”

Giuly și Robert
Giuly și Robert[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Andreea se simte atrasă de Bogdan! Ce îi place concurentei la el: „Nu mi s-a părut nimic fals din discuția pe care a avut-o cu mine. Mi-a plăcut foarte mult.”

Julia crede că este vorba de o antipatie, deoarece atunci când Sebastian l-a întrerupt pe Robert  nu a zis nimic, însă când Patrick a făcut același lucru, ea s-a aprins imediat.

Ea mai crede că antipatia pe care o are față de el este dată de faptul că între Patrick și Robert au existat în trecut discuții și că lupta amândoi pentru cec.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Julia: Pentru că Sebastian l-a  întrerupt pe Robert de 15 mii de ori.  Și n-a zis nimic. Are o problemă cu tine. Probabil a prins o antipatie.

Patrick: Ce antipatie că dacă ne vedem, zâmbim unul la altul ca și cum nu s-a întâmplat nimic între noi. Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace. După gard lătrăm amândoi, iar când se deschide poarta și ne întâlnim nu mai avem nicio treabă.

Cred că îi place să se certe cu mine.

Julia: Da, dar la un moment dat se și enervează, dacă ar face-o din plăcere nu s-ar mai enerva.

Patrick: Eu cred că dacă nu mai suporți un om, nici nu-l mai bagi în seamă.

Julia: Da, asta da. Dar mai ales că au mai fost discuții între tine și Robert, luptați amândoi pentru cec.

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Virginia și Patrick, din nou în camera roșie! Cei doi concurenți au discutat despre Robi: „Eu nu am nicio treabă cu el. Nu știu de ce e el așa de irascibil.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies