Julia și Robi, date inedit. Tânăra a mers la piață alături de familia lui, pentru a vinde pepeni. “Ești între cele mai importante femei din viața ta. Cum vine asta?”

Julia și Robi, date inedit. Tânăra a mers la piață alături de familia lui, pentru a vinde pepeni. “Ești între cele mai importante femei din viața ta. Cum vine asta?”
Julia și Robi, date inedit. Tânăra a mers la piață alături de familia lui, pentru a vinde pepeni. “Ești între cele mai importante femei din viața ta. Cum vine asta?”

Julia și Robi au avut parte de un date inedit, unde tânăra a cunoscut și o parte din familia lui Robi.

Contrar discuțiilor și tensiunilor care au existat până acum între Robi și Julia, se pare că lucrurile din Casa Iubirii a luat o altfel de întorsătură, iar cei doi își oferă șansa mai multor interacțiuni, așa cum chiar tânăra le numește. Astfel, cei doi au avut parte de un date inedit, așa că tânăra a trebuit să meargă la piață, alături de Robi, acolo unde a întâlnit o parte din familia lui și s-a simțit vizibil emoționată.

Aceasta a pregătit și câteva cadouri pentru el, dar și pentru nepoțica lui.  „Sunt deja în drum spre piață, am emoții destul de mare, dar ne prefacem că nu am zis asta. Știu că voi găsi la piață pe mama lui Robi, nepoțica, pe Raluca, sora lui. Am reușit aseară  să iau acest maimuțoi pentru nepoțica lui și această carte cu ilustrații. Pentru Robi nu consider cărțile fiind pasiunea lui, dar acum nu are ce să facă, va trebui să o citească pe asta, „Scrisoare de dragoste.”
Cred că puțin ne reprezintă, așa că promit să-l oblig să o citească.”,
a spus Julia.

Ce părere are mama lui Robi despre Julia

Citește și: Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”

Julia, Robi și familia
Julia, Robi și familia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Antoni nu este afectat că a pus punct cunoașterii cu Rebecca: „Nu accept să mi se zică așa ceva. Faptul că a zis-o la nervi, asta e partea a doua. Își asumă și fiecare cu ale lui.”

La piață, Julia avut ocazia să o cunoască și pe mama tânărului, care s-a arătat bucuroasă de prezența fetei acolo, spunându-i că este o femeie frumoasă, deșteaptă și consideră că are un suflet bun.

Mama lui a ținut să spună și câteva cuvinte despre Robi și despre cum este el cu adevărat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Robi: Mami, te gândeai vreodată că o să vină Julia la noi?

Mama lui Robi: Nu mă gândeam niciodată că o să vină Julia în Arad, atâtea sute de kilometri.

Crede-mă, ești foarte frumoasă, deșteaptă, eu cred că ai și o inimă bună.

Julia: Chiar am, doar că....

Mama lui Robi: Și Robi are, doar că nu este așa, crede-mă ce spun. Este un băiat foarte cuminte, Robi este corect și tot ce spune este corect, crede-mă ce spun.

Julia: Ești între cele mai importante femei din viața ta.

Eu fac parte din ele. Cum vine asta?

Mama lui Robi: Bravo, Julia. Foarte bine!

Julia și Robi
Julia și Robi[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Julia, discuție cu Robi în camera roșie. Tânăra crede că Robi este împins spre Teodora. „Nu am avut nicio discuție cu Patrick despre Teodora.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies