Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”

Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”
Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”

Teodora și Patrick au vorbit în camera roșie despre planurile de viitor și motivul pentru care tânărul o vede potrivită cu Robi.

Teodora și Patrick au avut o discuție în camera roșie despre interacțiunea tinerei cu ceilalți băieți din casă. Aceasta a spus că se simte vinovată pentru faptul că nu i-a dat încă lui Gagea un verdict concret, iar ea a ținut să îl întrebe pe Patrick motivul pentru care era scris numele ei și a lui Robi pe foaie.

Patrick: Ai început să interacționezi cu Bogdan, cu Gagea, cu băieții.

Teodora: Nu, e mult spus. Sunt glumele noastre. Inițial mă gândeam la Gagea, dar nu, că se interpretează prea mult.

Patrick: A mai avut niște situații până acum.

Teodora: Știu și am zis: “mai bine lasă.” O să-i explic eu cum stă situația cu el. Poate și eu sunt puțin corectă și nu îi dau exact un verdict.

Patrick: El a venit super încântat, nu știu cu cine a fost în cameră, dar a venit foarte entuziasmat și nu am înțeles de ce.

Patrick este de părere că Teodora s-ar potrivi cu Robi

Citește și: Julia, discuție cu Robi în camera roșie. Tânăra crede că Robi este împins spre Teodora. „Nu am avut nicio discuție cu Patrick despre Teodora.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.

Patrick a ținut să  spună că o vede pe Teodora ca pe femeia pe care Robi o caută și consideră că este exact ce trebuie, mai ales pentru faptul că Robi este destul de atras de caracterul ei.

Aceasta spune că îl place fizic, însă nu vede să existe ceva mai mult între ei.

Teodora: E ciudat acum că știu cu cine a fost și e dubios. Care a fost faza cu Robi și Teodora scris pe foaie? Știi tu ceva?

Patrick: Mie mi s-a părut că ieri, când ai venit în casă, și ai interacționat cu Robi, consider eu, fără să-mi spună el nimic, că ești tiparul lui de femeie și am vrut să fac o glumă.

100% el cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult, a spus și la hotel că ești o femeie mișto, dar nu știu ce simți tu, cum e el pentru tine, habar n-am.

Teodora: Da, că vorbeam cu Julia și nu i-a picat foarte bine ce era scris pe foaie acolo.

Patrick: Dar ai văzut, v-a dat conexiune?

Teodora: Da, a dat conexiune și a zis că poate Patrick știe ceva mai mult.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Patrick: Eu consider că tu ești genul lui de femeie, de aceea am pus. Tu cum îl simți când interacționezi cu el?

Teodora: Nu știu, eu așa îl simt așa față de toate fetele cu glume.

Patrick: Acesta este un motiv pentru care tu nu ai merge mai departe? Ai spus că fizic îți place.

Teodora: Da, e ok, dar nu m-aș vedea mai mult cu el, nu știu.

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Discuție aprinsă între Rebecca și Teodora! Cât de sigură este Rebecca pe ceea ce simte Antoni pentru ea. „E urât să dai like atunci când ești comparată cu noi.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies