Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.

Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.
Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.

Virginia și Antoni au avut o discuție despre cum i se pare Moldo, dar și cum a fost relația dintre ea și Robi.

Antoni și Virginia au avut o discuție în bucătărie, în care au vorbit despre cum i se pare Moldo tinerei, iar Antoni a spus că a observat faptul că este prea lent pentru ea. Tânăra a spus că nu și-ar dori să îl schimbe în acest mod și nu ar avea ce să-i reproșeze, deoarece îi place de el fizic, de asemenea, și caracterul, însă nu o să facă niciodată mai mulți pași decât el ar face în mod normal.

Astfel, tânăra o să arate mult mai mult, dacă vede că și din partea lui vin lucrurile natural.

Antoni: Ți se pare prea lent Moldo.

Virginia: Nu mi se pare prea lent, a spus că așa este felul lui. Acum nu vreau eu să fie altfel, ca să fie altfel. Acum aș fi și puțin ipocrită să spun că mi-ar plăcea să fie nu știu cum.

Antoni: Gusturile tale sunt gusturile tale.

Virginia: Normal. Mie îmi place, nu am ce să-i reproșez lui Moldo. Fizic îmi place, caracterul lui îmi place, dar ca pași și intensitate, niciodată nu o să vină din partea mea mai mult. Mai întâi aștept să văd și după, da, o să arăt dacă simt.

Virginia nu a fost îndrăgostită de Robi?

Citește și: Patrick și Teodora, discuție în camera roșie! Tânărul îi spune că nu se simte atras să facă următorul pas. “Nu pot să depășesc un anumit prag.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Antoni
Antoni[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Patrick își deschide sufletul în fața Juliei! Ce simte, de fapt, pentru Teodora: „Nu pot să falsez, nu pot să mint, nu pot să îmi dau voie mai mult decât mi-am dat până acum.”

O mărturisire neașteptat a făcut Virginia și despre relația cu Robi, iar tânăra a spus că nu ar fi fost îndrăgostită te Robi și că acest cuvânt a fost folosit ca pe ceva măreț în casă.

Virginia: Ideea e că nu am fost îndrăgostită.

Antoni: De Robi? Cum ai intrat într-o relație cu el?

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Virginia: Am intrat, dar e mult spus. Mi-a fost, nu știu cum să zic, dar nu cum s-a exagerat pe aici. Îndrăgostită, pot să spun chestia asta, dar aici s-a spus îndrăgostit ca și cum ar fi ceva foarte, foarte mult. Depinde cum privești. Ideea e că eu l-am considerat pe el altfel, cu gândul că are alt caracter.Și după tocmai am oprit ce trebuia să opresc pentru că s-a dovedit a fi altfel.

Eu caud un bărbat respectuos.

Antoni: Robi este mai energic, asta ți-a plăcut la Robi.

Virginia:  Astea sunt lucruri care vin în timp, dar ca și bază, mă uit la niște lucruri.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură video]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Antoni nu este afectat că a pus punct cunoașterii cu Rebecca: „Nu accept să mi se zică așa ceva. Faptul că a zis-o la nervi, asta e partea a doua. Își asumă și fiecare cu ale lui.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies