Julia și Sebastian, discuție în Camera Roșie. Ce destăinuiri a făcut tânărul cu privire la relația lui: „Ceva nu-mi mai convine.”

Julia și Sebastian, discuție în Camera Roșie. Ce destăinuiri a făcut tânărul cu privire la relația lui: „Ceva nu-mi mai convine.”
Julia și Sebastian, discuție în Camera Roșie. Ce destăinuiri a făcut tânărul cu privire la relația lui: „Ceva nu-mi mai convine.”

Julia și Sebastian au ajuns în Camera Roșie, acolo unde au avut o discuție cu privire la cele întâmplate în ultima perioadă în relația lui.

Evenimentele din Casă Iubirii iau mereu o întorsătură neașteptată, astfel că în urma celor întâmplate între Sebastian și Roberta, tânărul a ajuns cu Julia în Camera Roșie și au avut o discuție. Acesta a mărturisit că vrea să o facă pe iubita lui să vadă puțin realitatea, iar Julia este de părere că ea îi caută lui nod în papură. Sebastian a spus că nu vrea să se gândească până acolo, deoarece ajunge situația ar ajunge să se agraveze.

Julia: Nu știu de ce am impresia că ori te răcești...

Sebastian: Nu mă răcesc. Vreau să o fac să vadă puțin realitatea.

Julia: Dar crezi că ea nu a văzut-o?

Sebastian: Nu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Julia: Crezi că ea nu îți caută nod în papură pentru că își dorește să îți caute?

Sebastian: Nu vreau să cred treaba asta. Nu vreau să cred. Că dacă ajung în punctul în care cred treaba asta, e grav. Nu vreau să cred absolut nimic. Vreau să discut cu ea omenește.

Ce părere are Julia cu privire la situația dintre Sebastian și Roberta

Citește și: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”

Citește și: Gagea și Antoni își aruncă săgeți unul altuia: „Nu ai nici măcar un pic de haz să recucerești fata cu care ai fost deja. Pe fete ești slab. Mai ai un pic și plângi.”

Julia a ținut să spună că toate lucrurile pe care Roberta i le spune lui Sebastian reușesc să-l înmoaie, iar el a ținut să spună că a fost deranjat de ipostazele în care a fost pus de iubita lui. Tânăra cu care se afla în Camera Roșie i-a spus că nici acele mici joculețe de follow pe rețele de socializare nu i-ar fi plăcut ei, deoarece ar fi ținut să creadă că el acuza de ceva ce chiar el, de fapt, face.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Julia:  Da, dar ea la orice îți zice, te înmoaie.

Sebastian: Pentru că nu mi s-a părut deloc absolut normal să mă pună în fel și fel de ipostaze și situații pe aici, nefăcând absolut nimic. Și nu știu. Ori țin să cred că am fost prea bun și i s-a urcat la cap, asta conștientizez eu acum, ori… nu știu. Ceva nu îmi mai convine, înțelegi?

Julia: Uite chestiile astea cu follow eu nu le-aș face.

Dacă iubitul meu mi-ar spune mie că am dat follow și lui ăla, lui ăla, aș tinde să cred că el mă acuză pentru ceva ce face.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gagea, în lacrimi din cauza Alexandrei! Concurentul este de părere că fosta lui iubită se joacă cu sentimentele sale: „Își bate joc. A venit pentru mine să ce? Să se joace cu mine? Nu mai pot.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies