Jupiter intra azi in Scorpion! Zodiile sunt afectate grav!

Jupiter intra azi in Scorpion! Zodiile sunt afectate grav!
Jupiter intra azi in Scorpion! Zodiile sunt afectate grav!

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Jupiter în zodia Scorpion, în ziua de 10 octombrie. Este un eveniment astrologic deosebit, cu foarte multe implicaţii pentru zodii.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018 şi va aduce multe schimbări în toate domeniile patronate de această zodie: finanţele, puterea (economică, politică, financiară etc), sectoarele de activitate care ţin de siguranţă şi ordine public.

În plan personal, Jupiter va aduce schimbări în modul în care ne amplificăm şi folosim puterea personală, dar şi în tot ce este legat de senzualitate şi intimitate, spune astrologul Oana Hanganu.

Scorpionul este detectivul perfect, care adună informaţii şi secrete despre alţii, pentru a le transforma, la nevoie, în arme puternice. Sunt de aşteptat, aşadar, numeroase dezvăluiri şi scandaluri, în luptele pentru putere.

Dar, prezenţa planetei Jupiter în acest semn zodiacal cere echilibru şi corectitudine în fiecare demers. Încălcarea acestor „norme” impuse de astre nu va rămâne fără urmări.

Iată cum influenţează Jupiter în Scorpion fiecare zodie!

Pentru Berbeci, asta înseamnă mult noroc în plan financiar: începe o perioadă foarte bună, în care vor primi cadouri, bani, ajutor financiar, burse, comisioane sau credite în condiţii avantajoase.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Zodii de femei care atrag barbatii ca un magnet si le conduc vietile din umbra!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies