Karina si Andrei, declaratii emotionante, aseara, la "FanArena"

karina, andrei, fanarena, andrei ciobanu, karina fetica
karina, andrei, fanarena, andrei ciobanu, karina fetica

Aseara, la "FanArena", direct din insorita Republica Dominicana, Andrei Ciobanu si Karina Fetica au povestit telespectatorilor care sunt planurile lor de viitor,

Aseara, la "FanArena", direct din insorita Republica Dominicana, Andrei Ciobanu si Karina Fetica au povestit telespectatorilor, dar si propriilor familii, care sunt planurile lor de viitor, in cadrul emisiunii "FanArena" difuzata seara trecuta. Cei doi indragostiti profita de momente de relaxare pe care le petrec impreuna, dupa recenta eliminare a razboinicului din competitie.

Citeste si: Survivor Romania. Cezar si Lola au castigat aseara, la jocul individual, cate 1000 de dolari; Afla ce au facut cu banii!

  "Ce este mai frumos pentru noi de acum incepe!(...) Vrem sa ne cladim o viata impreuna...",  a spus, emotionata, Karina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

karina, andrei, fanarena, andrei ciobanu, karina fetica
karina, andrei, fanarena, andrei ciobanu, karina fetica

"Ceea ce vreau sa stie toata lumea este ca eu sunt un familist convins si asta a fost primul lucru care ne-a legat.

Am o varsta, imi doresc din tot sufletul o familie, copii si, daca ea nu gandea la fel, nu cred ca astazi mai eram impreuna.(...) Este o relatie puternica, sincera si asta ne-a legat foarte mult",  a declarat Andrei.

Citeste si: Andrei de la Survivor România, întâlnire de gradul zero cu mătușa Karinei: „Mie nu mi-a plăcut de tine...”

Cei doi fosti concurenti nu se pun de acord in legatura cu numarul copiilor. Daca Razboinicul isi doreste doi, Karina ar dori sa fie mama pentru patru mici "razboinici".

Karina si Andrei formeaza cuplul care s-a format chiar in indepartata Republica Dominicana, in timpul competitiei "Survivor Romania". Carismatici si valorosi pe traseele sportive, acestia sunt printre cei mai iubiti concurenti din competitia care continua la Kanal D, de sambata pana marti de la ora, 20:00. 

Citeste si: Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange! Reacţia lui Alex Nedelcu de la Exatlon când a văzut imaginile!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Șișcanu a povestit ce se întâmpla la Survivor, când nu erau filmați: „Ne făceam nevoile în...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies