Kate Middleton, însărcinată? Ce spune Regina despre cel de-al patrulea nepot din partea prințului William

Kate Middleton, însărcinată? Ce spune Regina despre cel de-al patrulea nepot din partea prințului William
Kate Middleton, însărcinată? Ce spune Regina despre cel de-al patrulea nepot din partea prințului William

Zvonurile despre sarcină au apărut încă de la premiile BAFTA.

La doar o lună după ce prințul Harry și soția sa Meghan Markle au creat vâlvă în interiorul Casei Regale britanice, noi vești apar despre cumnata celor doi, ducesa Catherine.

Ducesa
Ducesa

Soția prințului William ar fi însărcinată, potrivit ultimelor zvonuri apărute în Marea Britanie și peste Ocean. Kate ar urma să devină mamă la finalul anului, iar potrivit zvonurilor, ea ar fi însărcinată cu o fetiță.

Zvonurile despre o sarcină au circulat intens în ultimele luni. O sursă a declarat pentru publiucația New Idea că familia regală a fost deja informată cu privire la cea de-a patra sarcină și și-a dat acceptul pentru a împărtăși cu publicul vestea.

Ducesa
Ducesa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Citeste si: Ce acuzații i se aduc lui Meghan Markle din partea unchiului ei: ”Îi poartă ranchiună”

„Familia știe despre sarcină de ceva timp și, în timp ce au fost forțați de împrejurări să facă anunțul la începutul acestei luni din cauza bombei despre Meghan și Harry, Regina simte acum că este momentul perfect pentru a împărtăși veștile fericite”, a spus sursa respectivă.

Citeste si: Kate Middleton arată la fel de bine ca înainte să fie mamă. Ducesa a purtat o rochie de acum 8 ani!

Și chiar dacă nu a fost confirmat zvonul cu privire la cel de-al patrulea copil al prințului William și al lui Catherine, presa tabloidă speculează că este vorba despre o fetiță.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie interesantă la Premiile BAFTA

Mai mult, presa biritanică a anunțat că însăși ducesa s-a dat de gol că ar putea fi vorba despre o fetiță, după ce a spus că își dorește o parteneră de joacă pentru prințesa Charlotte. Fetița în vârstă de patru ani și-ar ajuta mama să pregătească o cameră pentru viitorul bebeluș.

Mai mult, stilistele personale ale lui Catherine ar fi primit niște ordine clare ca să pregătească niște ținute potrivite pentru următoarele ei apariții în public.

Iar fanii casei regale au putut vedea acest lucru încă de la Premiile BAFTA, unde ducesa a fost îmbrăcată cu o ținută care i-a uimit pe toți.

Foto: Hepta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies