Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”
Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Ce le-a spus soția prințului Harry apropiaților.

La doar câteva zile după ce s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor să renunțe la titlurile regale și să ducă o viață independentă, toată lumea a început să se întrebe ce se întâmplă, de fapt, în familia regală.

Chiar dacă Regina Elisabeta a explicat cât se poate de clar că Harry și Meghan vor rămâne membri importanți ai familiei, fanii Casei Regale dau vina pe Meghan Markale.

Citeste si: Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Citește și: Decizie fără precedent a prințului Harry și Meghan! Își "dau demisia" de la Casa Regală

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Prietenii Ducesei au făcut declarații șocante despre Meghan Markle, potrivit tabloidului Daily Mail. Ducesa ar fi declarat că este cel ai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Harry și că sunt mai fericiți ca niciodată.

Ce se va întâmpla cu paginile de Instagram ale celor doi

Mai mult, ea a spus că iubirea mare pe care i-o poartă Prințului a făcut ca ei să aibă acum o viață liniștită, pe care și-o doreau, precizând că presiunea Familiei Regale le făcea foarte mult rău i nu aveau intimitatea pe care și-o doreau.

„E cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat vreodată lui Harry. Iubirea pe care o port pentru el a făcut totul posibi l”, ar fi spus Meghan Markle apropiaților.

Ea a spus că spiritele lor erau zdrobite și pur și simplu nu suporta să îl vadă pe Harry suferind.”, a zis un prieten de-al Ducesei. Acesta a adăugat că presiunea îi distrugea psihic pe cei doi.

De când s-a aflat că sunt împreună, Harry și Meghan au fost permanent pândiți și urmăriți de paparazzi.

Nu se grăbesc să se mute, iar Meghan spune că în ultimele luni a simțit că aceasta este casa ei, așa cum nu a simțit niciodată în Marea Britanie. Ei nu vor să schimbe numele site-ului sau al paginii de Instagram, Meghan spune că ea și Harry vor fi considerați pentru totdeauna fețe regale indiferent de unde o să trăiască sau ce o să facă.”,

a mai spus sursa.

foto: Hepta.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies