Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle
Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Ce se întâmplă în acest moment cu cei doi.

Gafă uriașă la Casa Regală a Marii Britanii. După ce a fost emis comunicatul reginei Elisabeta în legătură cu retragerea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, Casa Regală „a dat-o” divorțată pe Meghan Markle, de Prințul Harry.

Familia Regală a informat, din greșeală, că Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat. Toată lumea s-a întrebat dacă este vorba doar de o gafă venită din partea Casei Regale sau din răzbunare, la adresa lui Meghan Markle, potrivit cnn.com. Schimbările după retragere sunt unele drastice.

De acum încolo, cei doi vor deține în continuare titlurile de Altețe Regale, încă nu vor putea să mai folosească aceste titluri.

Sursa citată informează că, de acum încolo, cei doi vor fi cunoscuți drept Harry, Ducele de Sussex și Meghan, Ducesă de Sussex.

În aceeași situație s-a aflat și Sarah Ferguson, după ce a divorțat de Prințul Andrew, în anul 1996. De asemenea, și Prințesa Diana a pierdut titlul de Alteță Regală, după ce a divorțat de prințul moștenitor Charles, în anul 1996.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Meghan a primit titlul Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex când s-a căsătorit cu prințul Harry în mai 2018. Titlul complet al lui Harry a fost Alteța Sa Regală Ducele de Sussex, Contele lui Dumbarton și Baronul Kilkeel.

În construirea unei vieți fericite și liniștite

Regina Elisabeta a emis un comunicat despre nepotul său, prințul Harry.

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, sunt mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi cu susţinere pentru viitor, pentru nepotul meu şi familia sa.

Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membri mult iubiţi ai familiei mele.

Înţeleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atenţiei intense asupra lor din ultimii doi ani şi le susţin dorinţa de a avea o viaţă mai independentă.

Le mulţumesc pentru toată munca depusă în această ţară, în Commonwealth şi dincolo de aceasta şi sunt în special mândră de felul în care Meghan a devenit atât de rapid parte a familiei.

Este dorinţa întregii mele familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită .”

foto: Hepta.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies