Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry

După o vacanță de 6 săptămâni în Canada, Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie șocantă- să renunțe la Familia Regală și să își continue activitățile pe cont propriu.

Decizia dramatică a fost luată fără ca ceilalți membri ai familiei să știe, aceștia au aflat de la TV. Cuplul rebel, nu s-a consultat cu Regina, Prințul Charles sau Prințul William. Ducii de Sussex plănuiesc să își petreacă timpul atât în Marea Britanie, cât și în America de nord și au făcut acest anunț de-a dreptul șocant și deopotrivă neașteptat, după ce au lipsit timp de 6 săptămâni din ochiul public.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

O sursă a declarat, complet exasperată de gesturile necugetate ale celor doi: „Oamenii s-au dat peste cap cu ei. Au primit nunta pe care și-au dorit-o, casa pe care și-au dorit-o, funcția și oficiul pe care și le-au dorit, banii, angajații, tururile și, mai mult decțt atât, au avut parte și de susținerea familiei.

Ce au vrut mai mult decât atât?!”

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry

Regina, pusă într-o situație jenantă

O altă apropiată de-a Casei Regale a remarcat faptul că această decizie nu este corectă în primul rând față de Regină. ”Este complet nedrept față de Regină, nu merită să fie tratată așa. O tratează... ieftin. Familia înțelege faptul că ei vor să facă lucrurile diferit și este dispusă să-i ajute cu orice au nevoie.

Oamenii sunt de-a dreptul devastați,” completează aceasta.

Majoritatea surselor menționează în declarațiile lor cuvinte precum „dezamăgire”, „furie”, „șoc” ba chiar „tristețe” și „dispreț”, iar reacțiile lor sunt de înțeles având în vedere situația în care au fost puși și ideea că aceștia nici măcar nu au aflat de la Ducii de Sussex ce pași au de gând să urmeze, ci de la știri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry

Citeste si: Meghan Markle, gest uimitor față de un fan „îmi zâmbea și aștepta să...”

Într-o declarație neclară și foarte concisă, purtătorii de cuvânt ai Palatului Buckingham au adus la cunoștință publicului următoarele: „Discuțiile cu Ducele și Ducesa de Sussex sunt într-un stagiu incipient. Înțelegem decizia lor de a aborda demersurile diferit, dar acestea sunt aspecte complicate și va dura ceva până să le reglementăm.”.

De asemenea, se speculează faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au plănuit ieșirea în timpul vizitei lor din Canada și au în plan inclusiv lansarea unui nou website, independent de cel al Familiei Regale- o altă decizie pentru care nu s-au consultat cu angajații care se ocupă de tot ce ține de presă.

Atribuțiile Regale rămân chiar dacă Ducii pleacă

De asemenea, aseară s-a aflat faptul că cei doi își doresc să fie independenți financiar și și-au propus să-și câștige singuri existența.

Vor renunța la veniturile suverane, dar ar putea să ia bani, în continuare, de la Prințul Charles. Vor avea atribuții Regale limitate în cadrul Imperiului, dar își vor menține protecția poliției și vor continua, indiferent de situație, să onoreze Regina, patronatele și își vor păstra casa în Windsor, la Conacul Frogmore.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

În comunicatul emis de Meghan Markle și Prințul Harry era menționat faptul că cei doi își doresc să „construiască progresiv un nou rol” și să „se retragă ca membrii seniori ai Casei Regale”. Decizia lor a venit imediat după ce au vizitat Ambasada Canadei din Londra, fapt ce a determinat știrea să fie ca „un buton nuclear” conform unei surse.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a logodit! Cine este norocosul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies