Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!
Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Ducesa de Sussex le-a câştigat simpatia şi dragostea britanicilor, iar aspectele care nu o recomandau pentru poziţia pe care o are acum în sânul Casei Windsor sunt exact cele pe care oamenii la apreciază cel mai mult.

Stilul ei relaxat, modestia, independeţa si atitudinea de fată din popor au propulsat-o în topul celor mai iubite persoane din Casa Regală a Marii Britanii.

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Specialiştii au fost sideraţi!

Citeste si: "Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ei bine, conservatorii care ţin foarte mult la etichetă o critică însă aspru pe frumoasa Meghan de fiecare dată când aceasta încalcă regulile, ultimul "derapaj" al tinerei fiind taxat dur.

Iar aici ne referim la un gest banal, pe care oamenii obişnuiţi nu l-ar fi remarcat niciodată. Ce a "îndrăznit" să facă soţia Prinţului Harry? Ei bine, şi-a deschis şi şi-a închis singură portiera maşinii, gest nepermis pentru o doamnă cu statutul ei.

Citeste si: Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe. Ce au putut să-i zică

Specialiştii în codul de etichetă al Casei Regale britanice au fost de-a dreptul sideraţi şi revoltaţi de gestul acesta pe care l-au numit "gafă monumentală".



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Kate Middleton, din nou însărcinată? Ce a răspuns Ducesa de Cambridge

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies