Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Agitaţie mare  la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!
Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

La puțin timp după ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor să renunțe la atribuțiile regale, detaliile au început să iasă la suprafață.

Presa mondială este în continuare împânzită de știri despre Ducele și Ducesa de Sussex, care au anunțat că vor să renunțe la statutul de regalitate, însă apar din ce în ce mai multe declarații și persoane care vor să dezbată și discute subiectul.

Mai mult decât atât, Meghan Markle trece printr-o situație dedicată: într-o publicație britanică, au apărut fragmente dintr-o scrisoare personală și de-a dreptul emoționantă pe care aceasta i-a adresat-o tatălui său (cu care nu are o relație bună) în 2018.

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Meghan Markle va da în judecată publicația pentru încălcarea intimității

Thomas Markle, tatăl fostei actrițe, este acuzat în scrisoare de către fiica sa, că a fabricat povești pentru presă, că s-a aliat cu sora sa vitregă Samantha pentru a o ataca, că l-a atacat inclusiv pe soțul său- Prințul Harry și că i-a adus acuzații false.

Presa stipulează că cei doi, Meghan Markle și tatăl său, ar putea depune mărturie unul împotriva celuilalt în cazul în care se ajunge în instanță, iar Ducii și-au manifestat dorința de a da în judecată trustul de presă.

Meghan Markle în conflict cu Thomas MArkle după ce l-a atacat pe Harry
Meghan Markle în conflict cu Thomas MArkle după ce l-a atacat pe Harry

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Tăticule, îți scriu asta cu inima îndurerată pentru că nu înțeleg de ce ai ales să mergi pe acest drum și să întorci spatele durerii pe care o produci,”- așa își începe Meghan Markle scrisoarea

către tatăl său. ”Acțiunile tale mi-au rupt inima în mii de bucățele- nu doar pentru că ai produs atâta durere inutilă și nejustificată, dar pentru că ai ales să nu spui adevărul deoarece ești ca o marionetă în toată situația asta. N-o să pot să înțeleg asta niciodată.” Deci, Ducesa își acuză tatăl că ar fi manipulat de publicații, chiar dacă acesta insistă și declară că „O iubesc din toată inima!”

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

„Ai declarat pentru presă că m-ai sunat pentru a mă anunța că nu vii la nuntă- nu s-a întâmplat pentru că nu ai sunat niciodată. Ai spus că nu te-am ajutat niciodată cu bani, că nu mi-ai cerut ajutorul ceea ce este neadevărat; mi-ai trimis un e-mail în Octombrie în care mi-ai zis <Dacă am ddepins de tine prea mult din punct de vedere financiar atunci îmi pare rău, dar, te rog, dacă ai putea să

mă ajuți puțin și nu ca o monedă de schimb pentru loialitatea mea>. Mereu te-am iubit, protejat și apărat, oferindu-ți orice ajutor financiar am putut, ba chiar m-am și îngrijorat pentru sănătatea ta, mereu am întrebat cum te pot ajuta. Să aflu din presă, în săptămâna nunții, că tu ai suferit un infarct a fost groaznic. Te-am sunat, ți-am scris… te-am implorat să accepți ajutorul- am trimis pe cineva la tine acasă…și tu, în loc să vorbești cu mine și să accepți orice formă de ajutor, ai preferat să discuți doar cu tabloidele.
Dacă mă iubești- așa cum ai declarant la presă, te rog oprește-te. Te rog lasă-ne să trăim în pace. Te rog, nu mai minți, nu mai provoca atâta durere, te rog, încetează să mai exploatezi relația cu soțul meu… Înțeleg că ești într-o gaură de șarpe și că ai putea simți că nu ai cum să scapi, dar dacă îți iei un moment de pauză, cred că vei vedea că, să trăiești cu conștiința împăcată e mai valoros decât orice plată din lumea asta!”, scrie Meghan Markle, complet îndurereată.

Meghan Markle în conflict cu Thomas MArkle după ce l-a atacat pe Harry
Meghan Markle în conflict cu Thomas MArkle după ce l-a atacat pe Harry

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fosta iubită a Prințului Harry, declarații la adresa Ducilor de Sussex

Având în vedere că publicațiile abia așteaptă orice informație despre cuplul regal, una dintre persoanele care a discutat despre renunțarea Prințului Harry și a soției sale la statusul regal a fost chiar fosta lui iubită, Cressida Bonas. Aceasteia i-a fost cerută părerea în legătură cu analizarea amănunțită a comportamentului lui Meghan Markle, iar răspunsul actriței britanice a fost unul extrem de diplomat: „Nu voi oferi nici o opinie în legătură cu acest subiect pentru că ar deveni cap de afiș. Prefer să vorbesc despre munca mea, cumva și din respect pentru cei doi.”

”Cum m-ai simți dacă eu aș fi persoana în cauză, și un fost/ o fostă ar discuta despre mine? A trecut mult timp, când vine vorba, mă simt ciudat pentru că sunt diferită acum- mă mărit, am învățat multe. Sunt mult mai confortabilă în pielea mea. Cresc!” continua Cressida Bonas.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ducesa Meghan- a semnat sau nu contractul pentru un proiect Disney?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies