Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!

Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați
Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați

La prima ieșire publică după ce Ducii de Sussex au anunțat că vor să renunțe la atribuțiile regale, Prințul Harry și Kate Middleton au fost analizați de un expert și pare că sunt complet dați peste cap de noile vești.

După ce au fost dur criticați, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se depărteze de familia regală pentru a avea o perioadă scurtă de respiro. În urma anunțului, Meghan a decis să facă o vizită surpriză la un centru dedicat femeilor în Canada, Vancouver iar Harry, Prințul William și Regina s-au întâlnit în privat pentru a discuta detaliile în ceea ce privește ieșirea din familie a Ducilor de Sussex.

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Până ieri, William și Kate nu au avut apariții publice, dar miercuri dimineață au mers în Bradford, pentru a vizita niște proiecte de-ale comunității. Pentru o revistă internațională celebră, expertul Blanca Cobb le-a analizat apariția pentru a descifra tot ceea ce Will și Kate nu declară public.

William și Kate- vizibil tulburați

În timpul apariției lor, Will și Kate au salutat oamenii de rând care s-au adunat pe străzi pentru a-i vedea. În diferite momente, cei doi și-au ținut mâinile în zona abdomenului, fapt ce, conform Blancăi, indică emoții. ”Când ești neliniștit în legătură cu ceva, s-ar putea să îți ascunzi o zonă vulnerabilă, ca și când ai încerca să o protejezi. Interesant este că și William face același lucru,” declară expertul pentru Cosmopolitan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați
Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

Alt indiciu care determină faptul că cei doi au o compatibilitate foarte mare, constă în faptul că cei doi au pașii coordonați.

În unele fotografii de la eveniment, atât William cât și Kate, pășesc cu același picior. ”Ca și cuplu sunt bine,” continuă expertul.

Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați
Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați

Însă, când vine vorba despre relația lor cu Ducele și Ducesa de Sussex, lucrurile devin interesante. Blanca a evidențiat faptul că umerii sunt cei care ne arată ce se întâmplă în spatele ușilor închise. ”Este neobișnuit să-i vedem pe cei doi cu umeri atât de rotunjuți.

Ar putea fi din cauză că simt presiunea situației cauzată de Meghan și Harry, fapt ce le adaugă o greutate invizibilă pe umeri,” adaugă ea. „Cred că rotunjimea umerilor este mai vizibilă acum decât la alte evenimente din trecut.”

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Astfel, deși cuplul regal favorit, Prințul William și Kate Middleton, își duc atribuțiile la bun sfârșit, pare-se că lucrurile nu sunt tocmai roz în viețile lor.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies