Katy Parry și Orlando Bloom se pregatesc de nuntă. Au stabilit data marelui eveniment

Katy Parry și Orlando Bloom se pregatesc de nuntă.  Au stabilit data  marelui eveniment
Katy Parry și Orlando Bloom se pregatesc de nuntă. Au stabilit data marelui eveniment

Cântăreața americană Katy Parry și actorul Orlando Bloom se pregătesc de nuntă. Cei noi au decis să facă pasul cel mare la finalul acestui an.

După o relație cu suișuri și coborâșuri, cei doi s-au logodit anul acesta de Valentine's Day. Vestea i-a bucurat pe fanii acestora, era de așteptat că vor face și acest pas, ținând cont că sunt împreună de mai bine de trei ani.

Citeste si: Cristina Spătar a spus" DA"! A primit inelul de la iubitul ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Citeste si: Pentru Brad Pitt vârsta este un impediment. Actorul primește tot mai puține roluri

Katy Perry și Orlando Bloom se pregătesc de nuntă

Cei doi își doresc o nuntă mică și intimă, la care va participa doar familia și prietenii apropiați.

Pregătirile pentru mult așteptatul eveniment sunt în toi.
"Au apelat la o persoană specializată în organizarea de nunţi pentru a finaliza toate detaliile cu privire la ceremonie. Katy se ocupă mai îndeaproape, însă şi Orlando este implicat în organizarea ceremoniei", a declarat o sursă pentru People.

Ceremonia nu va fi una obișnuită, iar mireasa nu va purta tipica rochie albă de mireasă.

Surpriza vine, însă în ceea ce privește lista invitaților. Cântăreața și-ar dori să o invite și pe Taylor Swift, cu care s-a împăcat recent, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, din cauza unui bărbat.

Atât Katty, cât și Orlando nu se află la prima casnicie. Artista a mai fost căsatorită cu actorul britanic Russell Brand, în 2010. Ei s-au desparțit în 2012.
Cât despre Orlando Bloom, acesta a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, în perioada 2010-2013, și au împreună un băiat de 8 ani.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Spătar a spus" DA"! A primit inelul de la iubitul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies