Kendall Jenner și Devin Booker după aproape doi ani de relație

Kendall Jenner si Devin Booker
Kendall Jenner și Devin Booker s-au despărțit

Kendall Jenner și Devin Booker se îndreptau cu pași repezi către o nouă nuntă în familia Kardashian-Booker, dar și-au spus adio.

Veste neașteptată în showbiz! După aproape doi ani de relație, Kendall Jenner și Devin Booker și-au spus adio. Vestea a fost dată de către o sursă apropiată cuplului.

Evenimentul neașteptat are loc la doar câteva săptămâni după ce Kourtney Kardashian, sora cea mare a lui Kendall, s-a căsătorit într-un cadru de vis din Italia.

Sursa apropiată cuplului a declarat pe data de 22 iunie, „Kendall și Devin s-au lovit recent de o perioadă dificilă și sunt despărțiți de aproximativ o săptămână și jumătate”.

Potrivit aceleiași surse, Kendall Jenner și Devin Booker au petrecut împreună momente de vis în Italia, în timpul festivităților de nuntă ale lui Kourtney Kardashian, dar, odată ce s-au întors în Statele Unite ale Americii, „au început să simtă că nu sunt aliniați și au realizat că au stiluri de viață extrem de diferite”, informează E!Online.

Citeste si: Kim Kardashian, acuzată că a distrus celebra rochie purtată de Marilyn Monroe la aniversara lui John F. Kennedy. Cum se apără vedeta de peste ocean: „Mai multe rupturi de-a lungul fermoarului”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Kendall Jenner
Kendall Jenner e sora mai mică a lui Kim Kardashian[Sursa foto: Instagram]

Kendall i-ar fi spus iubitului ei că își dorește timp pentru ea, însă, decizia nu pare să fie una definitivă, deoarece au păstrat legătura de atunci și încă le pasă unul de celălalt.

Kendall Jenner
Kendall Jenner s-a fotografiat alături de câinele ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Italia! Cum au arătat cei doi. Imagini de la eveniment

Kendall Jenner și Devin Booker erau împreună din iunie 2020

Primele zvonuri cu privire la relația lor au apărut în aprilie 2020, atunci când au fost surprinși în timpul unei călătorii cu mașina. După mai multe săptămâni de speculații, cuplul a început să se întâlnească în mod oficial în luna iunie 2020. În luna februarie 2021, Kendall a făcut primul pas și a dus relația la un alt nivel, după ce a postat o fotografie de cuplu alături de iubitul ei, iar în luna iunie 2021, Kendall a anunțat că au împlinit un an de relație, așa

că au fost postate mai multe fotografii de cuplu.

De cealaltă parte, nici Devin nu a stat degeaba și a postat mai multe fotografii cu sora mai mică a lui Kim Kardashian, numind-o „cea mai frumoasă femeie”

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Fosta soție a lui Travis Barker, Shanna Moakler, este însărcinată pentru a patra oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Kylie Jenner a născut pentru a doua oară! Diva a publicat prima fotografie cu bebelușul ei și al lui Travis Scott

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies